šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Tags:
Time:16:10
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]str
Link:(Link)
Time:20:31
ir tie biezie turku - bet tikai divas garšas.
ir vēl viens saldā krējuma- igauņu kaut kāds laikam ( neatceros ) Lacreme , arī bez ž
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:20:32
Tie turku ir LIELĀS BUNDŽĀS! jā, bet bez ž un garšīgi, kaut dažreiz visi ir par saldu..
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]str
Link:(Link)
Time:20:42
es parasti ņemu bezgaršas ( tas ir puslitrs), un pie vajadzības pati piejaucu zapti, bet ar šķirdo medu vai kļavsīrupu gardāk
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:20:51
ok, es domāju, ka Tu par tiem Lindahls runā
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]inese_tk
Link:(Link)
Time:23:42
viņiem jau ir arī mazbundžiņa.

bet nu jā, man topā ir bezgaršas ar pieblendētu medutiņu un kanēli.
ar ceptu ābolu vispār ir pilnīgs pizģec, lai gan var iztikt arī bez ābola :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:09:47
Nu jūs gurmāni.. es tālāk par zaptēm neesmu tikusi..
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.