šķeļot viļņus -
|
| |||||
comments: Nospied sarkano podziņ |
| ||||||
ir tie biezie turku - bet tikai divas garšas. ir vēl viens saldā krējuma- igauņu kaut kāds laikam ( neatceros ) Lacreme , arī bez ž | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Tie turku ir LIELĀS BUNDŽĀS! jā, bet bez ž un garšīgi, kaut dažreiz visi ir par saldu.. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
es parasti ņemu bezgaršas ( tas ir puslitrs), un pie vajadzības pati piejaucu zapti, bet ar šķirdo medu vai kļavsīrupu gardāk | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
ok, es domāju, ka Tu par tiem Lindahls runā | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
viņiem jau ir arī mazbundžiņa. bet nu jā, man topā ir bezgaršas ar pieblendētu medutiņu un kanēli. ar ceptu ābolu vispār ir pilnīgs pizģec, lai gan var iztikt arī bez ābola :D | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Nu jūs gurmāni.. es tālāk par zaptēm neesmu tikusi.. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
šķeļot viļņus -
|