šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Tags:
Time:12:29
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]inese_tk
Link:(Link)
Time:09:13
man garšoja jau uzreiz. pirmais, ko biju nopirkusi likās asāks un garšīgāks, tik neatceros kādas firmas tas bija. to asumiņu bi forši ar pieniņu noskalot.
a tagad ēdu šito - manliekas, ka nav tas labākais, bet es iekritu uz cenu. šis tāds saldāks un pliekanāks, tāpat ar rīta tējiņu nočāpstinu to karotīti.
a es lasīju arī, ka to varot tējkaroti tā piķa izšķīdināt glāzē remdena piena - pamēģini, moš Tev tā aiziet, ja liekas, ka noteikti jādabū iekšā.

manjauliekas, ka ja kaukas nelien, ta nu i nevaig
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:11:49
Man medus vispār..es arī domāju - vai tiešām ir tik labs, moš nemaz nevajag.. Un man ir Himalaja, bet no otras puses - medus paliek, medus, galīgi nepavelkos.
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.