šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:21:52
jau pagājšnedēļ sanāca man ar viņu reizē braukt vienā autobusā - tai reizē sēdēja man tieši pretī pa diagonāli, viss tāds kalsns, netīrās biksiņās ar nošņurkušu celofāna maisiņu un dziļi pār pieri uzmaukta cepuri - kā iekāpa autobusā, tā uzreiz nosēdās un atšķīra nobružātu grāmatu mišn dļa sļepova, ko tik ļoti rūpīgi un kāri lasīja, ka ar to nomāca to mazo smaciņu, kas nāca līdzi. tai reizē grāmatā jau bija ticis otrajā pusē. šodien sanāca tā reize atkal kopā braukt - šoreiz jau bija ar tādiem bieziem, bieziem dūraiņiem apbruņojies un izskaistinājies ar pavisam svaiga paskata 'trako dienu' maisiņu. autobusā atkal diezgan drīz izvilka to pašu mišn dļa sļepova, ko arī pusceļā pabeidza, cik nu pabeigt varēja, jo pēdējā lapa bija izplēsta un no tās tikai aprautu teikumu stērbelīte pārpalika, to arī rūpīgi izskatīja, nez, ko beigās izdomāja vai piedomāja, bet grāmatu tā arī atstāja autobusā nākamajam lasītājam vai atpakaļ miskastei, no kuras visdrīzāk šamā bija nākusi - tāpat, kā tas dzeltenais ninnis no krūskabatas, saburzītā cigarešpaciņa ar uzlasītiem benčikiem un samērā spodrās lillā šķiltavas. vienbrīd bij bail, ka pēc izlasītās grāmatas neiedomājas tā skaistam punktam piesmēķēt, bet nē - tāds viss sevī. nu normāls vecis būtu, ja tikai jumts vēl būtu.
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry

[info]chaika
Link:(Link)
Time:22:16
tās krūškabatu pudeles vispār ir kaut kas tik ļoti vīrišķs
sievišķiem jau nav kur un pupi traucē, jaciņas abķažnajas
nu kaut kā tā, tā vajag, ir labāk
(Reply to this) (Thread)


[info]peggija
Link:(Link)
Time:22:42
Laikam tas nebija tā domāts, bet pēc tava stāstītā, man viņu palika tik ļoti žēl. Grāmatas lasa. Inteliģents. Nezinu kāpēc, bet sirdī pilnīgi iedūrās, heh.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]peggija
Link:(Link)
Time:22:44
Kaut gan, krievu valodu, diemžēl, nezinu, līdz ar to, kas tā par grāmatu, nesapratu :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:22:52
Labas grāmatas jau tā pa miskastēm nemētājas.
Nebija nekāda tāda, pavisam jau nekāda, drošvien, bet simpātiskākais jau tas, ka lasīja un līdz galam un kāri/tīgi. Misija aklajam.
(Reply to this) (Parent)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:22:51
Līdzi just nevajag tā, bet jā - iekšā kārtīgs cilvēks izskatījās, tikai āriene paskarbāka, pasaule skarba, bet nu nekas - tā varbūt mācās visātrāk, ja pacenšās, saņemās.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]peggija
Link:(Link)
Time:23:03
Nu ja, nu ja, tā jau ir. Jāsaņemās jau vien pašam ir, cits jau nesaņemsies viņa vietā.
Bet vispār tikko atcerējos omes stāstīto atgadījumu. Nu jauks, tik jauks. Stāv ome pieturā, un uz soliņa sēž bomzīšvīrs. Šis salasījis benčikus, izber to tabakas mazumiņu, kas tajos palicis, un tad to tabaku par jaunu satin avīzē. Re, benčikus nepīpē, bet sev jaunu cīgu uztin... Ome skatās, skatās un izdomā šim piedāvāt cigaretes no saviem krājumiem, lai jau viņam kāds prieciņš. A šis paņem un saka:"Vai, paldies, es vecenei aizvedīšu!" Vo, tā ir mīlestība. :D
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:23:08
:)))
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.