savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

tomēr pub 20. Sep 2013|19:38

celies
hi hi.

Matīss jau ir personība ;) Slavenība ;)
t.i. viņa gaitas jau daudziem interesē. Un viņam ir savs stils par savu gaitu atspoguļošanu.
Man savs. Manējais ir diezgan priekšmetisks. Varbūt sauss un bez izdomas, salīdzinājumiem.

Tā nu domāju, vai šito var likt publisku. Kā parasti.. no vienas puses var - jo mana dzīve. No otras nevar - viņa dzīve ;)
Tāpēc tomēr visu nepateikšu.

Kas bija aizvakar?
Tas jau uzrakstīts.

Par vakardienu bija plāns.
Nerealizējās lauki. Tā jau domāju. Diemžēl, bet tai pat laikā, man jau likās ka tā būs. Iepriekšējā vakarā apcerēju, vai to var nosaukt par izklaidību (ka nebraucu uz laukiem). Varbūt var. Bet padomāju, ka tā tomēr ir mana brīvdiena. Kā jau rakstīju, pirmā no mēneša sākuma, kaut arī svētdiena nebija tik grūta, kā domāju, nostūrēju tikai pusi ceļa, noskrēju gan pietiekami, lai būtu stipri saguris. Tāpēc attaisnoju sevi un devu atļauju darīt kā sanāks, ja nesanāks, tad uz laukiem nebraukt. (runāšana par ceļu jau tur tāpat nebūtu sanākusi, jo šaušana notika).

Pārējie plāna punkti izpildīti. Arī peldējām, es dažas minūtes ilgāk par Matīsu. Man patika. Tikai atsilt pēc tam vajadzēja pāris stundas.

Tikai vieglatlētika kavēta. Dēļ Matīsa. Sarmīti uzmest nedrīkst, bet mani drīkst. Nu ok, neko daudz nekavēju, bet visi jau tur bija. Treniņš kopumā arī nebija garšs, vienu stundu. Bet man ļoti nepatīk kavēt. Secinājums - Matīsam jāmelo, jāsaka, ka jāierodas 30 minūtes ātrāk. (sākumam 30 :) ) Atcerēties.

Joprojām atceros, kā vienā braucienā izvilku Matīsu no dzīvokļa 10 minūtes pirms laika 1h par to runājot. M. gandrīz sāka domāt, par ko es viņam atriebjos :)

Laika plānošana. Ar to daudziem ir problēmas. Ja kāds grib nevajadzīgu padomu - vienkārši papēdi kura darbība cik daudz laika aizņem. Ēšana, ģērbšanās, kārtošanās, mazgāšanās. Un viss.

Šodien M v/d. lai laika izjūta ir novēlējums. Stc, manuprāt progress ir, bet noraušanās notiek. Sports palīdz. :) agrāk nevarēja beigt runāt cauru nakti, tagad - skriet.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.