savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

Brīvdiena... sporta diena 2. Sep 2013|12:20

celies
Kas notika pēc tam?

Bija palabi :)
Iedomājos, ka jālūdz Raimondam pavadīt. Tas tika darīts. :) Pēc tam viš saka:"tu laikam nesaprati, ka teicu "izguļu", teicu, ka sapratu, bet jau jau piekrita, tad jau labi :)
Sanāca gan labi, gan noderīgi, no Zaļās birzs braucu atpakaļ ar auto. GPS pieslēdzās pēc 6 km veikšanas.
Skrējās labi, brīžam gribējās apstāties, lai pastaipītos. Kkur ap 10km mazliet ceļi tā kā sasāpējās, bet pārgāja.

Pēc skrējiena iekosta šokolāde un uz kortiem prom, tur vēl 1h45 pavadīts pie sienas. Patika, jo Katrīna atnāca, palūdza raketi, paspēlēja. Vēroju un mācījos, ka sitieni jāizdara ar kāju palīdzību, pēc tam mēģināju. Smuka viņa :) kleitā un laiviņās sitot bumbiņu :) Ārzemju draugs arī pāris reizes pamēģināja uzsist, ar krietni mazākiem rezultātiem. Viņa 3 mēnešus neesot trenējusies.

Jūra tomēr vilina. Pēc A uzklausīšanas un olbaltumvielu kokteiļa padzeršanas, pāris bulciņas, atelpa un uz jūru! La. nepiekrīt braukt līdzi, auksts, negriboties saslimt un jāmācās. Esmu slikts pierunātājs. Superīgie viļņi. Ūdens vēl silts, mazlietiņ vēsāks kā vakar. Paeju nostāk no glābšanas stacijas, kurā vēl dežūrē cilvēks, jo karogs ta sarkanais. [jocīga, man nesaprotama šī sistēma, un ko ta viš darītu, vilktu mani ārā no ūdens? ai]. Par viļņiem liels prieks. 02.sept. vajadzētu atkal iet :) Droši vien būs aukstāks, jo visu dienu +10 un lietus.

Tikko nositis 21:00, kad esmu laukos. Kāds mani ir milzīgi priecīgs redzēt! Veranda top. Teniss šovakar neaizrauj, mazliet paskatos otro šveicieti un vienīgo kiprieti. Paklausos PV koncertu un čučiņāt.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.