savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

26. Aug 2013|21:46

celies
šī diena.
sākās ar galvas sāpēm. Pēc vakar vakara 2,5h tenisa un peldes pa maz tika padzerts ūdentiņš. Šodien līdz pat pēcpusdienai varēja iesāpēties. Litru līdz tam izdzēru, gluži vairak nevilka.

No rīta tomēr netrakoju, uz kortiem neeju. Tā vieta ilgāk paguļu. (vakar vakara 1h norunatā ar A. liek manīt. Ieeju vannā. Sakrāmējos un jau jādodas. Pie durvīm esmu ap 10:03. Vēl neviena nav, pēc pāris minūtēm atnāk R..


Bija labi, ka uznāca brauciens uz Grobiņu, tur varēju pasnaust un padzert ūdentiņu, brauciena laikā puslitrs kā nebijis.

Uz vieglatlētikas treniņu jau varēju doties samērā spējīgs. Kāju muskuļi gan vēl atcerējās vakardienu. Izstāstīju atklāti, kas noticis, mainījies.

Liepājas stunda būs nogalē, kad 5,6. datums (oktobris).

Ieradās kofeīns. Lieliski :) Iesildos 30 min. tad staipīšanās, 2 kāpinājumi, tad 200 metri uz pusēm 1. puse plašu soli, otra uz max, tad 150m tā, tad 100m tā, katrs pa 2 reizēm.

Pēcāk ejam peldēt uz jūru. Aicinu Eviju arī līdzi, saka, ka neesot peldkostīma. Jautā, vai rīt būšu. Nebūšu. Būšu parīt. Man patik viņas pozitivā, sirsnīgā attieksme. Jauka meitene. Sākumā bija noslēgtāka, gan jau tas sabiedrības iespaidā. (gan mēs viņu pārtaisīsim :) )

Šis ieraksts top tadā steigā, bez apdomas, jo rīt no rīta jāceļas 6:20. Caru Mo. uz kortiem 7ņos, un tad jau uz 24h darbu. Vēl veikalā paika jāsapērk būs.

Lai jums, labi, silti. Ūdens jūrā ir labi peldāms vēl - uz priekšu :)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.