savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

sprāguņas novakare. 7. Aug 2013|11:53

celies
rītā bišku miedziņš. 7ņos sākas 2h teniss ar Sergeju. Zaudu. Sākums nervozs, paņemu savu servi, ilga izspēle pie viņa serves. droši vien pa daudz kļūdas pieļāvu. Dubultkļūdas gan bija tikai kādas pāris pa visu spēli. nesanāk un vēl nesikt stiprākus sitienus, vairāk precizitāte. Trūka reizēm līdzsvara. Kad viņš kļūdījās tad es vinnēju.

Muzejs tikai no 10tiem strādā. Izbraucu caur RIMI, aizbraucu vēl uz dzīvokli. Varu paēst makaronus un izkārt tenisa drēbes.
Darbs no 11-18. Montēšana nav, apgūstu sortimentu un kases aparātu, taisu cenu zīmes.

Vieglatlētikas treniņš aprakstīts endomondo. Samaksāju 4 par 10 km. Šis gads man haļavas zīmē. Ventspilī ziedojums, Liepājā gan samaksāts, tagad Kuldīgā pēdējā brīdī, bet samazināta cena. Valmierai jāgatavojas, lai vai noskriet 31km, ui. Jāpavāc kilometri, cik nu var paspēt.

Gribas, protams arī jūru, bet nav resursu. Varbūt tomēr vajadzēja?! Tātad bija vēl resursi.

Mājās pārbraucis esmu mirūns. Ko citu bez saldumiem ieēst pat nav spēka. Guļu gultā un runāju ar A, tad ar L. L vajadzīgs garīgs stiprinājums.

kā M. raksta - nosprāgstu. 6šos neesmu svaigs kā gurķītis, gribas gulēt. līdz 6:22. Ceļos, kārtojos, izdzeru vakardienas kapučīno puskrūzi. 6:59 kortos. 8:06 nost, mazgāties, 6:16 kopā ar Mošķi pie viņa bija un nav vēl 8:35, kad esmu jau darbā.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.