savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

sports 15. Jun 2013|10:42

celies
no vienas puses

ir mānīgas sajūtas pēc vakardienas 17 vai 19tnieka, ka viss kārtībā. Šodien 1,5 h nospēlēts teniss un nobraukti 8 km ar velo un viss labi. Bet vai tā patiesi ir? Vai labāk tomēr piebremzēt slodzi? Labāk piebremzēt.
Nebraukšu ar velo uz Grobiņu un atpakaļ.

Šodien Jaunatnes olimpiādes ietvaros kortos teniss vairs nenotiks, nav kas spēlē dubultspēles. Būs pieaugušie no 13tiem.

Tagad paēdīšu un uz Grobiņu paskatīties kā Tētis šauj.

18:22 Apskatījos. Tad laukos, bildes vismaz salādēju kompī un dažas draugos. Federers vinnēja Hāsu.

Tad apskatījos kā spēlē kortos, galīgi garām spēlēja, braucu uz kartupeļiem un puķu kāpostiem.

Ir nogurums un nervozums. Un tomēr gribas uzsist pa bumbiņu. Turklāt ir svaigs overgrips. (?virssaite?) Bet pagaidām ēdienam jānosēžas.

20:40 k k k k kas būs. Kas Ventspilī gaida mūs.
Vai tiešām būs izstāšanās? Varbūt ka nē, bet šādi tādi priekšnoteikumi briest. Sagatavojies jūtos vissliktāk kā iepriekš kkur. Tomēr gribu skriet salīdzinoši ātri. Kreisās kājas kauls sāp. Nezinu, kas ir/bija labāk kauls vai muskuļi. Jo tagad ir baile, ka no sprieguma šis neizdomā plīst. Baloni būs uz 1h35...

ho ho hō. Garšīgas tomātmaizītes ar krējumu, pipariem un cigoriņdzērienu klāt.

21:00 ehh, varētu vēl lasīt un lasīt internetus, bet. Laikam... ar labu nakti. Un tad jau rīt modinātājs uz 6:00 lai var prātīgi paskriet. Un varbūt arī kādu internetu vēl pirms darba palasīt.

16.06. 13:00 noup. gandrīz drusku pa daudz. galva grib sāpēt kā zīme. Kā justos ja vēl šorīt būtu izskrējis, to varu tikai minēt. Šķidrumu (cigoriņu dzērienu) dzeru. Varbūt trūkst enerģija, lai atjaunotos. Tad nu ceru, ka atjaunošos nevis saslimšu no slodzes. Un rīt uzskriešu jau ko ņiprāku no plānotā.
Mošķis saka, ka normāls rezultāts būtu 1h40. Un taisnība viņam ir. Tomēr mēģināšu izmantot balonu spēku. Liepājā neizdevās, bet tad gāju uz personīgo. Tagad pa 5 min pieticīgāks mērķis A.

18.06.13. 15:00. Tagad galvenais - neiziet un nesākt skriet. Kājām vajag atpūtu, pēc vakardienas ātrā skrējiena. Bez tam vēl šodienas 2,25h tenisa.
Gribas peldēt, bet jāpadomā vai to vajag (vai nav vēss un vai nevar saaukstēties).

18:20. Zvanīja telefons. No darba. Bija laiks apdomāt kamēr zvanīja, apmēram 5-10 sekundes. Izdomāju, ka tomēr neņemšu haltūru rīt. Nepareizi? Nezinu, varbūt, bet es tā izdomāju.
Rīt no rīta teniss ar Armandu. Un doma uzskriet vēl to 1248421. Gan jau jēga no tā nav un visdrīzāk tas dos tikai papildu nogurumu, nevis trenētību. Bet tomēr Spītīgi skriešu. Un vēl pie dakteres jāaiziet, ja tikšu. Un vēl Rita jāvizina.
Nu lūk, bet ja strādātu nevarētu to izdarīt, turklāt man būtu papildus nogurums (2 dienas pēc kārtas).

Domāju te par dalības maksām. Žmiedzos zinies. Neesmu izlēmis ko darīt ar Liepāju. Izgāju cauri dalībnieku sarakstam. eh. Jāskrien pusīte.

Kājas neatjaunojas tik ātri cik gribētos, tagad jūtu. Gan jau dēļ nepilnvērtīga uztura. Neesmu iemācījies.

Laikam rīt no rīta tomēr pazvanīšu dakterei un aiziešu, ja varēs pieņemt. Kreisās kājas kauls tomēr sāp. Arī muskuļi pie ahileja saspringst, sāp.

19.06.13 Kājām/pašam pārslodzīte neliela. Kortos ar raketi atdauzīju celi. Mājās pret krēslu. Nekas traks, bet zīmes. Trakāk, iespējams, bija sievai, ka nolikās uz veloceiņa. Laikam jaunēklis palīdzēja (nolikties).
Bet 2h sportā atkal aizvadītas. Mazliet šaubos par nepieciešamību 17tos skriet.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.