savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

nu ko, vecīt? 18. Feb 2012|22:55

celies
kā vienmēr
daži vārdi part o.
Māsiņas krāsiņas. Busulis - Zīmējums.
Vēl viena nedēļas nogale Rīgā tiek vadīta. Pilnīgā izklaidē.

Ir lietas, kas tevi kā cilvēku regulē, un kas ne. Nekad jau negribas sasprindzināties, paturēt prātā tās prāta grozīšanas metodes.
Jautājums dzīvs arvien, kas ir tas, kas motivē uz kauč ko? Ir motivācijas pilnie periodi, ir pilnīga bezmotivācija. To kāds regulē? Jautājumi, uz kuriem gan jau ka sen ir atbildes, bet nu labi. Vajadzēs - atnāks pašas :)
Pagaidām aizvien turpinu priecāties par vaļīgajām brīvdienām Rīgā. Apmēram. Sev raksturīgajos toņos domāju par to, ka esmu cilvēkiem apnicis. Šovakar M. negāja ne uz sportu ne seksu. Es negāju uz dejām, zinies. Es asociāls. Un sevi žēlojošs, bet ir spilgtāki želotāji. Kas no tā? Palikt pie 3. varianta? O, jā, ir taču ar dē uz pusēm vēl 4. t.i. nu tā. Bet justies liekam ir... stilīgi.

Nogurums liels. Mana nabaga serde. Ko lietot? Lekcijās pieminēto selēnu tai skaitā? Vitamīnus dabiskos? 40 lati? Vārbūt.
Kājiņa sagaidīs dakteri? Nebūs, nebūs.
Anec:
Dakteris:
Cik jums gadu?
Pacients:
Rudenī būs 42.
Dakteris:
Nebūs, nebūs.

Domāju, ko Zanei dāvināt, neko prātīgu neizdomāju. Kā jau es.

Rīt Daugava? Tā nebija īstā vieta. Bet nu tā tie plāni grozijās. Parādījās jaukais kalns, par ko nekādu dižo info neesmu skatījies... Vajag? Laikam.
Bet Daugavas gribēšana jau bija no pagājušās nedēļas nogales. Arī nav domāts maršruts, bet... Ko nu tur daudz, tikt virsū un vicot :) Liepājas ezers ir foršs, gan jau Daugava arī būs. Kampara pieminētie Menti dzīsies pakaļ? :)

Slade - My oh my.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.