savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

raibi 13. Jun 2011|01:05

celies
brīvdiendarbdiena galā, samiegojies zvans ap astoņiem, tiekamies zālē desmitos, dzīvoklī taisu un ēdu makaronus, aizkavējos pa 15 minūtēm, esam 4 karatisti, zilumaināks treniņš šodien otram Edgaram. Taču viņam ir progress redzams, Rūdolfam arī.
12tos dzīvoklī, ap savu asi un gulēt. Pēc 16tiem augšā. Dažas minūtes pēc 17tiem zvana M. ~"Viss jau ir nodarīts, nāc piešķir medāli" :)
Apgriežos ap savu asi un ap 17.30 esmu Ļeņinekļa laukumā. Pirms tam pazvanījis Mošķim un apjautājies, kā klājas. Teicās, ka vajag taksi uz Rīgu, es nebiju pret, jo vairāk pēc Daces lūguma. Taču sanāca tā, ka iegriezu A.Pumpura ielā, un tur pie tipogrāfijas notika rosība. Tā sastapu Arno, kurš bija ar mieru iesiet. Devu ziņu Mošķim un saņēmu atbildi, ka uz 19tiem varot būt klāt, sarunāju vēlreiz to ar Arno un uz Rožu laukumu uz svinīgo ordeņa pasniegšanu :) Gita malace.
Paēduši, mazliet salstoši tur viņi sēdēja. Devāmies pie Gitas uz tēju. Pa ceļam zvans Leldei, pārcēliens uz 8ņiem. Tēja ar citronu garšīga, saldējums ar garajām karotēm, ņamm, mans mīļākais mazo karotīšu izmērs!
Pus19tos zvana Arno, precizē tikšānās vietu, Fr.Brīvzemnieka iela aiz Pediņiem. Piebraucam, Arno jau tur, Mošķis vēl otrpus Pediņiem, nāk. Savedu kopā un palieku mašīnā. Tētis par saviem piedzīvojumiem.
Uz Vītolu ielas priekšā braucošā mašīna dikti atgādina Kampara limuzīnu. Tā arī ir, un pie mājas viš tiek satikts. Pārrunas, sarunas, līdz atceros, ka man viņam VSK Noskrien karogs jāatdod.
Mošķis šoreiz pie savas mājas ilgi mašīnā nekavējas, vēl pē-dē-ef jāuztaisa un jāaizsūta pasniedzējam. Ir bez nedaudz minūtēm 20t.
Pie M. pārģērbšanās. Mums nākot Lelde jau nāca ārā pa durvīm. Paspēju vēl uzzvanīt Raimondam un aicināt uz skrējienu. Piekrīt. Pēc nepilnas pusstundas esam zem Raimonda logiem un staipamies atbalstoties pie viņa golfa.
Maršruts izdomāts un uzņemts, uz salu, mākslīgi izveidoto, tālāk taisnā vīlē līdz mola galam ezerā, cilpas pa salu, atpakaļ. Kopā 14km.
Vakars pie M. Plovs, tēja, bildes, kārtis, Imantdienas.

Vāgūzis bija tas vārds.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.