savvaļas augs - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
edGars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| puksts dēlis pielāgot piebildes + tīrie ]

Turlavas skrējiens 5. Jun 2011|20:50

celies
Turlavā skrēju, no 5 izcīnīju 3. vietu. 6 km 25 min 16.1 sek. Pirms 2 gadiem bija 24 min 35 sek. Tas nav vēl vecums, tā vēl joprojām ir netrenētība. Togad apsteidzu Normundu aka kofeīnu, šogad puisi ar uzrakstu uz krekliņa "Kuldīga". 3 apļu skrēja pa priekšu, tad aizmugurē, tad atpalika pavisam. Jauna iepazīta seja - Normunds Duda. Bijām sastapušies jau ceļā uz LČ Krosā startu.
Mani 1. reizi izsauca uz 1. starta līniju. Savus 4 konkurentus iegaumēju tīri labi, divi sarkani, viens balts viens melns. Skrējās normāli, ne viegli, ne pārmērīgi grūti. Jutu netrēnētību gan muskuļos, sapratu, kuri atbild par raitu noskriešanu no kalna. Gan plaušās, gan sirdī, kas sita ar ātrumu 185, kā vien paskatījos pulkstenī. Beigās gan vidējais 181 minūtē, bet tā vai tā daudz.

Izbraucām 9:50, starts bija 13:30, tā kā laika palika daudz. Pēc sacensībām, kopējs aplis visiem, pēc tā dalīja saldējumu, tā laikā - ledenes. Pirms apbalvošanas nopeldējos. Balvā naģenes ar Turlavas simboliku - sarkanu jātnieku. Tad kvass, vīns, pīrādziņu un vispār galds.

Liepājā pārbraucis nevarēju neaiziet uz kortiem. Tur šaušalīgi maz cilvēku - 3. Divi čaļi interesējās par tenisu, kad jau devos prom. Bet 1,- Ls par raketi viņiem bija par daudz. Tad jau labāk 3 aliņus.

Šodienas sarkastiskais joks/karikatūra pašam priekš sevis: Izvēle: salfetes vai prezervatīvi. Nenopirku neko no tā.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.