captain awesome [userpic]

E

July 21st, 2012 (11:26 pm)

kas ir vecums?? cik ļoti man tas traucē?? ko man tas nozīmē?? ko tas nozīmē viņai?? kpc tas traucē viņai? vai esmu viņas cienīgs? tik faking daudz jautājumu galvā pēc kārtējā vakara ar skaistāko sievieti ko esmu sastapis.. ar meiteni, kas manī izraisa tikai tās labākās sajūtas.. ar meiteni, kurā esmu faking iemīlējies..
viena no sāpīgākajām lietām ir tā, ka viņa man netic un negrib uzticēties..

baaac.. kur ir dzīves taisnīgums?? abrīnojamākā sieviete, ko esmu saticis ir 4 gadus vecāka par mani.. un šie 4 gadi ir tie, kas liedz viņai mani iepazīt.. liedz viņai saprast kāds es esmu.. liedz viņai izdzīvot, šo tā jau sarežģīto dzīvi, kopā ar mani..

šodien biju uz svinībām, kur jaunais pāris svinēja savu kopā būšanu.. ļoti skaists brīdis, kad divi cilvēki vienojās pavadīt savu atlikušo mūžu viens ar otru.. pasākums ļoti pozitīvs.. daudz citu pāru un ne tikai.. iespējams biju vienīgais cilvēks, kas šādā brīdī spēj būt nožēlojams un bēdīgs, jo VIŅA nav man blakus..

mana galva tgd ir tik piebāzta ar visādām lietām, ka es pat nezinu, kas ir tās kurās vajadzētu ieklausīties un kurās neaa..
katram stāstam ir sākums, vidus un beigas..
nav iespējams aizvietot tādu draugu..
un es vienmēr pasaku to, kas man ir nodomā, un tas vienmēr mani iedzen napatikšanās..

viss ko es gribu zināt, ir tas vai tu padomāji pirms mani noskūpstīji..


"It's better to have loved and lost
Than never to have loved at all.”