Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - Komentāri
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
hockey poll - final
Zo, kunigaiši - līdz ar Karolīnas uzvaru Stenlija kausa izcīņā hokeja sezonu varam uzskatīt par slēgtu, un līdz ar to arī mūsu vareno prognožu konkursu.

Pēdējā kārtā vairums nez kāpēc bija par Edmontonu - Karolīnas uzvaru prognozēju vien es un [info]samurajs (pie tam vēl precīzi).

Kopumā:

[info]v00d00 - 26 punkti (izvilka uzvaru uz ļoti produktīvi noprognozētās pirmās kārtas rēķina, kurā savāca 21 punktu. Tikpat precīza arī pusfinālu prognoze, toties otrā kārta un fināls - pa nullēm).

[info]samurajs - 24 punkti (pēc neprecīzas pirmās kārtas ļoti laba otrā kārta, pusfināli pa nullēm, toties fināls - pilnīgi precīzi).

[info]capslock - 21 punkts (16 punkti pirmajā kārtā, otrā kārta pa nullēm, pareizs, taču ne precīzs, viena pusfināla un fināla prognozējums).

[info]kosmonavtovich - 21 punkts (16 punkti pirmajā kārtā, otro kārtu neprognozēja, pareizi noteica pusfinālu uzvarētājus, taču finālu atvēlēja Edmontonai).

[info]fragonard - 19 punkti (fenomens mūsu. pēdējās divās kārtās nepiedalījās, taču 16 punkti pirmajā kārtā un viens pareizs ceturtdaļfiināla minējums).

[info]vienna - 10 punkti (pirmo kārtu izlaida, taču samērā labs otrās kārtas un pusfinālu minējums).

[info]martcore - 3 punkti (piedalījās otrajā kārtā un pusfinālos, pareizi nosakot vien viena pusfināla uzvarētāju).

Nu ko, gratulējam [info]v00d00. Loģiski, visu lielā mērā noteica pirmās kārtas prognozes, taču fantastiski nesekmīga visiem bija otrā kārta - punktus guva vien [info]samurajs (veselus 8!), [info]fragonard un [info]vienna. Pavisam precīzu prognožu gan bija maz - pa visiem vien 8 precīzi trāpījumi. Bet nu bija jau arī samērā neprognozējami šī gada playoffi.

Nu kaut kā tā. Paldies par uzmanību.

P.S. Pēcprognožu konkursa pasēdējienu vajag? Varbūt kopā ar futbola čempionāta prognožu konkursa pasēdējienu?

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031