Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - Komentāri
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
Tāds dīvains vakars. Izrādās, ka man tomēr tīri labi patīk tāds agrīns rudens. Gluži vai sagribējās kādu labu cilvēku tā vienkārši paņemt pie rokas un aiziet kaut kur pablandīties, vienkārši tāpat, naksnīgajās ielās. Labi cilvēki, viņiem par laimi, netrāpījās pa rokai.

Nedaudz noguris, nedaudz vientuļš, bet visā visumā dzīve tomēr ir sasodīti skaista. Hell yeah. Hmm. Bet varbūt kāds grib iebraukt ciemos, vienkārši tāpat. Noļerkstēt pusi nakts ne par ko un pēc tam no rīta neizgulējies doties uz darbu vai skolu? Nē, diez vai.

Tad varbūt kāds grib mani aizvest uz kino weekendā? Es jau dumjš un slinks, nevīžoju izčekot to Baltijas Pērles jeb kā nu tur viņu repertuāru, tā ka šoreiz esmu vedams. It kā es vienu kino esmu parādā[info]viinogas, biški man kino parādā ir [info]savaistaba, un [info]maya te arī kaut ko par uz kino iešanu izteicās (tur gan tāds pamatīgs konkurss uz vakancēm, cik nu es noprotu). Well, anybody? Es tiešām jūtos labi, tikai man visu jūs nedaudz pietrūkst.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031