Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - DDD
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
[info]capslock
Add to Memories
Tell A Friend
DDD
Ak jā, vakar gaidot rindā uz savu radioraidījumu palapoju preses izdevumu DDD. Rekomendēju. Bez iekšām var palikt.

Jaukākais bija raksts par "pederastu gājienu", ar atsaucēm uz vienu no puišiem, kas tika arestēts. Pēc viņa versijas "smerdeļi un smirdaļas bija iepriekšējā vakarā pamatīgi uzdzīvojuši un knapi kājās turējušies, līdz ar to esot paši krituši virsū apkārt stāvošo dūrēm (!). Puisis, attapies nenormāliķu pūļa vidū, esot centies no tā izlausties, nejauši uzgrūdies kādam, tas esot pakritis aiz nespēka, un līdz ar to puisis arestēts" (brīvs pārstāsts). Amazing.

Vēl lieliska bija lasītājas vēstule, kas 2 slejās gaudoja, kā tiesa viņai ir pāri nodārijusi, un piespiedusi viņai maksāt okupantiem, kas viņai pusi balkona atņēmuši, līdz ar to viņai vairs naudiņas maizei nesanākot, kur nu vēl veļas mašīnas līzingam (!?). Ne ar vienu vārdu nepaskaidrojot, par ko tad īsti ir stāsts, kas tieši viņai ir nodarīts.
Comments
miss_dii From: [info]miss_dii Date: 26. Augusts 2005 - 13:26 (Norāde uz piebildi)
beidz, es vienreiz dabuju redakcijas uzdevumaa aizbraukt uz tiesas praavu, kas bija ierosinaata pret Gardu un viņa dāmām.
lai arī kāda man pret viņu ir attieksme - tas, kā viņi turējās tiesas priekshaa un ar kadiem argumentiem aizstavejaas - par to žetons.
Tapec lai ari kadas mulkiibas vinji taja savaa DDD raksta, vinji visi ir gudri un izglitoti cilveki un dara loti pardomatus un apzinaatus gajienus. par to visa cienja.
capslock From: [info]capslock Date: 26. Augusts 2005 - 13:35 (Norāde uz piebildi)
Nē, nu to es nebūt arī nemēģinu noliegt. Domāju, ka viss tas pasākums ir ļoti labi pardomāts, ka izdevums visnotaļ apzināti tiek veidots tāds, kāds tas ir - vienkārši cilvēki zina savu auditoriju, zina, ka viņus ir jāņem ar emocionālu demagoģiju, klaju bulšitu un plain old-school breinfaku, nevis faktiem un argumentiem. Interesanu jautājumu gan uzdeva radio kolēģis, redzot ka es studēju šo izdevumu - a kas viņus finansē, nauda ta no kurienes?
miss_dii From: [info]miss_dii Date: 26. Augusts 2005 - 14:12 (Norāde uz piebildi)
mm, es par to arii esmu domaajusi. Jo diez vai ta planpratiiga izdevnieciiba, kas vinjiem tur ir, Vieda, nes baigo peljnu..
Nu vismaz savu DDD var iespiest.. Un ar paris citu gramatu iespieshanu nosegt izdevumus.
Ka teiktu Padomju Savieniibaa - barojas no patriotisma un ceelaam idejaam.

3 izteikušies / izteikties
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Jaunākie prātuļojumi