CannibalSmith - Indago

About Indago

Previous Entry IndagoNov. 6th, 2006 @ 05:19 pm Next Entry
Beidzot ir pieejami dalībnieku darbi lejuplādei! Es ievērtēju visus un recenzēju ievērojamākos: Squares 3D, NexteR, 7th Heaven un The Heritage.

Squares 3D

Kvalitatīvākais šīgada Indago darbs. Es paredzu tā uzvaru. Īpaši izceļas fizika - man patīk, ka var izgāzt sētu ar bumbu. Ir arī ciešams AI. Gļukus nemanīju.

NexteR

Jauks platformeris, kura vienīgais trūkums ir pārāk hardkorīgais grūtības līmenis. Pat pirmo līmeni izgāju tikai pēc vairākiem mēģinājumiem. Bonus punkti par mūziku. Aicinu autoru pacelt latiņu augstāk un ķerties pie sava nākamā projekta.

7th Heaven

Spēles gļukainumu pilnībā notušē tai piemītošais awesomness factor - intensīva darbība ar katanām un daudz asiņu! Tai ir potenciāls kļūt par vismaz vietēja mēroga "kases grāvēju", ja vien tās autors neapstāsies un spēli arī pabeigs un pieslīpēs.

The Heritage

Bet protams, ka īstenībā šis puksts ir par šīgada ambiciozāko Indago projektu The Heritage. Šī spēle ne vien cenšas vinnēt Indago, bet arī uzlekt uz vienas laktas ar Gothic un Oblivion. Es pat teikšu, ka Oblivion viņi savā ziņā jau ir pārspējuši. ;)

Pirmais, kas piesaistīja manu aci ir uzsvars uz nepareizajām lietām. Kāpēc pirmais Gothic ir klasika? Dēļ 2.0 pixelšeideriem? SpeedTree? Superreālu fiziku? Diez vai. Autoru vainu mīkstina tas apstāklis, ka šī ir globāla problēma mūsdienu cRPG industrijā. Gothic 3 piemīt visas tās pašas problēmas, kas Heritādžam.

Tomēr bonus punkti par ieskaņotiem dialogiem! :D

screen 1 Spēles pasaulē doki tiek taisīti no spīdīga dzelzs. :)
screen 2 Tie ir domāti koki?
screen 3 Tā ir domāta zāle?

Starp citu, lai spēle vispār aizietu vajag nopumpēt un spēles mapē iemest šito failu.
Current Mood: sick
Tags: ,
(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]darkans
Date: November 6th, 2006 - 06:13 pm
(Link)
3šajā Heritage skrīnā, varonis izskatās 3metrīgs :D un tiešām tikai 10 fps?
[User Picture Icon]
From:[info]cannibalsmith
Date: November 6th, 2006 - 09:33 pm
(Link)
Jā, bet FPS nav galvenais bremzes iemesls. Angers ir kaut ko sapisis ar fiziku vai server-client sinhronizāciju.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba