CannibalSmith - Pirmkārt, kā pareizi stopēt

About Pirmkārt, kā pareizi stopēt

Previous Entry Pirmkārt, kā pareizi stopētSep. 28th, 2013 @ 10:40 am Next Entry
Nav laika rakstīt, tāpēc rakstīšu kā pagadās. Sākšu ar sākumu.

Stopē benzīntankā citā tamlīdzīgā vietā (veikals ceļa malā ar stāvvietu). Ja nevari, tad autobusa pieturā. Ja nevari, tikai tad ceļa malā. Galvenais ir tikt parunāties ar vadītājiem. Pieturā un ceļa malā to nevar, tāpēc ir risks nodirnēt stundas. Runājot ar cilvēkiem parasti dabonu mašīnu padsmit minūtēs.

Visgrūtāk ir tikt ārā no pilsētām. Ja vari, aizbrauc ar autobusu utml līdz pirmajam benzīntankam ārpus pilsētas. Ja nevari, tad stopē ar zīmi "nechste tankstelle", jo benzīntankā tāpatās viegli dabūsi mašīnu kur vien vajag.

Vēl grūti ir tikt laukā no Baltijas, jo nav lielu benzīntanku. Polijā pirms Varšavas cilvēki ņem, bet brauc mazas distances un lēni. No varšavas iet jaunais poļu autobānis taisni iekšā Vācijā. Līdz ko tie uz tā, sākas relatīs easy mode. Apkārt pa vāciju stopēt ir pilnīgs chill.

Vēl grūti ir tikt pāri robežām, jo mašīnas, kas iet pāri parasti ir pilnas ar mantām un imigrantiem.

Stopējot Vācijā visnedraudzīgākie cilvēki no visiem sastaptajiem bija Latvieši. Turki savukārt ir ļoti draudzīgi. Vienmēr prasa, vai tik negrasos viņus aplaupīt, bet tik un tā paņem, aizved, un pa ceļam sabaro savu turku maizi.
Current Music: Lana Del Rey - Summertime Sadness
Tags:
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba