Geezers Need Excitement - Rudens Peetnieks [entries|archive|friends|userinfo]
tims teleskops

[ website | mofo.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rudens Peetnieks [Nov. 3rd, 2004|06:59 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Bija neparasti skaista novembra peecpusdiena. Vismaz centraa. Gaaju daudz leenaak kaa parasti, un vienkaarshi veeroju. Piemeram, diivaini, ka sevi taa jaamoka, bet augstpapeechu zaabakos ejot, daamai papeedis visu laiku ljogaas. neticu ka tas ir eerti un patiikami. veel, cilveeki nesmaida. nav nekaads jaunums, bet pieveershot tam uzmaniibu, liekas diivaini.

vakar ar darklow un cilveeku ingaru aizgaajaam paseest uz karlsbergu vai diviem. sanaaca seshi vai septijni...
un luuk saakas temats, kas mani arii mazliet kaitinia. kaapeec neapstaaties peec 2 carlsberga, viskija, cubalibre .. da jeb kaa.. ? varbuut lai apstaatos jaabuut priekshnosacijumiem: a) suudiiga veseliiba/pashsajuuta b) tevi kaads maajaas gaida c) riit agri jaaceljaas d) nav naudas. kur dabuut shaadus priekshnosaciijumus? :)

btw - par ko liecina fakts ka tu esi aizdevis 150 ls koleegim un savu superdatoru savam draugam + neko negribaas?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:November 3rd, 2004 - 10:59 pm
(Link)
Oi, pazīstams temats. Vislabāk strādā pēdējais arguments. Trešais arī kādreiz nostrādā. Pēdējā laikā sāku piestrādāt arī pie otrā argumenta ņemšanas vērā. Pirmais gan ir pilnīgs bullšits, ja nu vien galīgi nav cilvēks uz miršanu.

Principā jau vislabāk vajadzētu strādāt apziņai - vislabāk ir tieši pēc otrā alus, nebojā sev šo sajūtu, neņem trešo un septīto. Bet es nezinu nevienu cilvēku, kas mācētu sev to pārliecinoši iestāstīt. Tāpēc jau alkoholisms tiek uzskatīts par slimību, nevis netikumu.
[User Picture]
From:[info]osinsh
Date:November 4th, 2004 - 08:50 am
(Link)
sho jautaajumu viegli atrisinaat. ja veelies iet majaas pec otraa, tad dzer vinju pedejo. saac ar pirmo un tad uzreiz tresho. kad fookuss saak beigties, tad ir iistais laiks njemt otro. tas taa - mulkjiibas. tachu jautaajums visnotalj labs, jo arii pats gandriiz nekad neapstaajos - ja njem, tad liidz uzvaroshaam beigaam. tapec arii eju dzert ar apzinju, ka noaardiisimies liidz riitam - savadak neeju nekur nemaz. iespeejams taa ir savaa zinjaa apziniiba no manas puses. pienjemu ka daudziem ir vienkaarshi taa, ka negribas iet majas un katru dienu gribas kaadu satikt, ar kaadu paseedeet, vienkaarshi kartejo reizi paradiit savu gudro seju sabiedriibai - tad patieshaam "otraa kausa probleema" var uznjemt nopietnus apgriezienus.
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:November 3rd, 2004 - 11:00 pm
(Link)
P.S. Varbūt man arī no tevis aizņemties 150 Ls ? :)
[User Picture]
From:[info]cacibs
Date:November 4th, 2004 - 02:28 pm
(Link)
noteikti ne shomeenes :) bet par to alkoholu - ir piedodami aizrauties kompaanijaa. bet jaauzmanaas, ja lieto vienatnee un bez izteiktas aizrautiibas un degsmes 8)
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:November 4th, 2004 - 02:39 pm
(Link)
Oi, tad jau tās ir nopietnas auzas - it īpaši jau pēdējā piebilde... Imo ir ok mājās pie kompja vai TV vienam pašam sēžot ar baudu iemalkot 100g viskija vai ledusauksta šņabīša kopā ar karstu pelēko tēju. Bet bez baudas to darīt... brrr...

Un arī ar tām kompānijām ir tā kā ir - kā jau osinsh augstāk steitoja, ja nepārvarami gribās katru vakaru patusot, tas vairs nav uz labu - parasti tas nozīmē, ka negribās iet mājās, un tas savukārt nozīmē, ka tur kaut kas nav kārtībā - it sevišķi ja tevi mājās kāds gaida... tas jau atkal samērā skaidri norāda uz attiecību problēmām...
[User Picture]
From:[info]cacibs
Date:November 4th, 2004 - 02:47 pm
(Link)
sameeraa skaidri noraada uz attieciibu probleemaam ar alkoholu :>
[User Picture]
From:[info]osinsh
Date:November 4th, 2004 - 03:47 pm
(Link)
nu, nu, cacib. bet ne jau jums abiem (tobish ar alkoholu) bet gan vienam no jums ir taas prob.
[User Picture]
From:[info]cacibs
Date:November 4th, 2004 - 03:50 pm
(Link)
nu nu neesi tik nospeelumains.
[User Picture]
From:[info]osinsh
Date:November 4th, 2004 - 05:26 pm
(Link)
p.s. lasiit tikai pedejo teikumu.

nu nu. nebij jau tev domaac personiigi mahen. tobish komenc par to, ka "noraada uz attieciibu probleemaam" - tipa ja neiet majas laikus, ja arii tevi tur gaida. capslock, cik sapratu, noraadija, ka tada gadijumaa ir probleemas starp "negaajeeju maajaas" un "gaidiitaaju", nevis "negaajeeju" un alkoholu. savukaart tavs koments to paarsvieda citaa gultnee, savukaart mans vispaar taadaa sapeeruma liimenii nonaaca, ka... Vobshem huinja vsjo eto!
[User Picture]
From:[info]melle
Date:November 5th, 2004 - 01:51 pm
(Link)
nu attaisnojums a parasti nedarbojas, iipashi uz viirieshu dzimtas paarsttavjiem, ar visu suudiigo vesellibu aiziet auzaas, b-var arii pagaiddiit,iipashi, ja taa ir sieviete un ja Tu tussee ar draugiem-chomu bazars kaa nekaa, c-vareetu jau padomaat, d-naudu var aiznjemties arii, taaa ka vieniigais kapee taa notiek, ir tas, ka vairs sevi nekontrolee, manupraat, aljiki nu ko lai saka-paziisto darklow hi ;))))))))