burunduks

Maijs. 2., 2010 | 04:45 pm
No:: burunduks

Jā, vēlāk par šo postu lasīju par cietes modificēšanas veidiem, heh. Principā šī ciete, ko lieto jogurtos, ir ķīmiski vai ar fermentiem vai fizikāli modificēta ciete, tā ka to "modificēts" vārdu uz etiķetes es biju nepareizi interpretējusi, jā. Bet jāatzīst, ka ar prieku uzņemu arī par jogurta tiesu mazāk ķīmiski modificētas cietes jebkurā gadījumā.

Lasīju gan arī, ka "Ciete, kas iegūta no konkrētām ģenētiski modificētām kukurūzas līnijām, izplatāma bez ierobežojumiem arī Latvijā." jo Eiropas komisija ir šādu produktu apstiprinājusi, un vairums kukurūzas šobrīd ir ģenētiski modificēta, tā ka you never know. It kā par Bonduelle kukurūzas produktiem varot būt diezgan drošs, ka nav modificēti, lai gan tā pa īstam drošs vispār var būt tikai par savu mazdārziņu, un tas jau atkal ir bišķiņ grāvī.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.