buksis -
Janvāris 14., 2005
21:11

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nevillus manaas rokaas ir nonaakusi kaada graamata, kuraa ir daudz staastiits par pateiciibu un to kaa to ir izjutussi dazzaadi cilveeki visaa pasaulees (aaa, es no saakuma domaju ka taa buus vienkaarssa psihologgiskaa literatuura, bet......)un tad es saaku domaat par ko es esmu pateiciiga....un izraaadiijas simtiem lietu, gan lielas lietas, gan siikumi.
viena no pirmajaam lietaam bija- tas ka es esmu dziiva bet visvairaak es juutos pateciiga par to ka man ir tik jauki draugi un ka esmu satikusi kristo**, par to ka man ir zallas acis, par to ka man ir kur atgriezties, par pukku zirnniem vasaraa.......................
bet visu sso sarakstu izjauc fakts par draugiem, kuriem sssad un tad ir maigi izsakoties iipatneeji gaajieni, par kuru sekaam vinni diezvai vispaar aizdomaajs, par tiem draugiem kuri var buut tik sautiigi, ka man jau sskkiet ka vinnus nemaz negribu saukt par draugiem....un kaa ir teicis kaads lloti gudrs cilveeks: "2 cilveeki nevar klluut par darugiem ne peec gada ne peec desmit gadiem, vinni ir tikai lloti labi pazinnas, bet tad kad ir kaads cilveeks ieraudziits visaadaas gaismaas un vinnss ir redzeejis tevi taadu, tad arii var buut draugi- pstiesi draugi" un veel vinnss piemineeja to ka vinnam ir darugs kuru vinnss paziist jau 80 gadus bet veel iisti nav iepazinis..... (tas viss izklausiijaas apm taa). un taatad gribeeju teikt to ka esmu pateiciiga tiem cilveekiem kurus es saucu par draugiem bet pec kaada laika noskaidrojas tas ka mees esam tikai pazinnas un nezinu vai pat tuvi pazinas, taa ir laba pieredze par kuru esmu pateiciiga, jo tas man ir paliidzeejis saprast cik cilveeki ir stulbi un egoistiski (arii es esmu cilveeeks, taakaa varbuut kkas no taa visa attiecas arii uz mani).

P.S. ja kaadreiz kaadam jautaajuma zin atbildi nav veerts to prasiit vispaar, kur nu veel vairaak kaartiigi. Taa var sajuk ne tikai praataa bet laikaa un telpaa ar..........

Garastāvoklis:: viilies

(11 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]mis_independent
Date:15. Janvāris 2005 - 00:14
(Link)
zini.....smagi ir tas, ka tev,lai apzinaatos, ka uz pasaules ir tik daudz jauku lietu vajag psihologjisko literatuuru...varbuut kaadreiz ir veerts vienkaarshi taapat aizdomaaties un paskatiities apkaart....tu ieraudziiisi ne mazums jauku un tev jaunu lietu, par kuraam pat nebiji nojautusi....
Runaajot par draugiem....arii man peedeejaa laikaa ir naacies vilties...bet jo vairaak es domaaju par draugiem un draudziibu, saprotu, ka nevis citi ir egoistiski(kaa agraak domaaju) bet gan es pati esmu liela egoiste...man ir svariigi,lai draugs man piezvana un kaut apjautaajas, kaa man iet...bet pati biezhi vien aizmirstu,ka arii citiem tas vareetu patikt un buutu patiikami sanjemt manu zvanu, kaut vai ar uzaicinaajumu iziet aaraa pastaigaaties....Padomaa par to,vai gadiijumaa tu pati neesi egoiste....varbuut ir veerts piezvaniit saviem draugiem, pareizaak laikam buus teikt pazinjaam, jo shaubos vai kaadu no tiem tu paziisti vairaakus desmitus gadu, lai iepaziitu tik dzilji kaa teicis kaads gudrs cilveeks, vai arii tiem, kurus kaadreiz esi saukusi par draugiem,bet tagad negribi saukt pat par pazinjaam un uzaicinaat pastaigaa vai uz sarunu, lai iepaziitu vinjus tuvaak...atkal un no jauna....un neaizmirsti,ka kljuudiities ir cilveeciigi (kaut vai ar citeeju :iipatneejiem, savtiigiem gaajieniem) un,ka IISTENS DRAUGS IR TAS, KURSH PALIIDZ PIECELTIES, KAD ESI PAKLUPIS.....un tu tachu veelies buut citiem tik pat labs draugs, kaa veelies, lai tev buutu labi draugi,kas tevi atbalsta un saprot!!!!!
[User Picture]
From:[info]freeborn
Date:15. Janvāris 2005 - 00:28
(Link)
psihologiska literatuura ir nepiecieshama looooooti lielai dalai cilveeku, jo ja tu apskatiitos apkaart.. skats nav iipashi patiikams! cilveekiem vaig nedaudz palasiit lai vini nebuutu tik aprobezoti savaas domaas un darbiibaas kaa vairums ir! cilveeki briiziem ir vnk apbriinojami! nenaaktu par launu nedaudz palasiit kaadu l;abu graamatu un aizdomaaties nedaudz. tikai taa var panaakt to lai muusu jaukaa sabiedriiba nedegradeejas pilniibaa! piedod, bet cilveeki kaa suga kopumaa ir paniski dumi!
Bet par draugiem piekriitu!
[User Picture]
From:[info]mis_independent
Date:15. Janvāris 2005 - 17:42
(Link)
Jaa,jaa...zinu,ka pasaulee ir tik daudz kaa nepatiikama un nejauka,bet cilveekam parasti nav tikai viens skatiijums uz dziivi....varbuut vajag paskatiities ar citaam aciim uz dziivi,pasauli....nu kaut vai caur taa saucamajaam rozaa brilleem!!!!
Par piemeeru njemot shodienu....tik jauks laiks....es paskatiijos pa logu un man aizmirsaaas visas savas beedas, nedienas, vilshanaas un aizvainojums!!! Nezinu....ja nu gadiijumaa tu paskatoties pa logu iedomaajies - jaa, pie mums ir jauks laiks,bet kaa klaajaas citiem cilvekiem citaas pasaules malaas??? Tad vieniigais ko es vareetu tev ieteikt ir padomaat vairaak par sevi un mazaak par citiem....okei...varbuut tas skan egoistiski, bet dziivee neviens cits par tevi nedomaas kaa vien pati tu!!!!
Bet par graamatu lasiishanu es piekriitu....arii manupraat muusdienu sbiedriibai vajadzeetu atrauties uz briidi no datoriem, televizoriem un visiem citiem muusdienu tehnologjijas briinumiem, lai uz briidi palasiitu kaadu graamatu.....jo neviens cits no tehnologjijas briinumiem neizgliito un nebagaatina tavu valodu, runasveidu, viedokli kaa graamatas un to lasiishana!!!!
[User Picture]
From:[info]freeborn
Date:16. Janvāris 2005 - 12:23
(Link)
es sad tad meeginu skatiities uz dziivi no citas puses, es arii dudz domaaju par cilveekiem, kuriem dziivee nav paveicies un vini mokaas aiz bada un dziivo uz ielas - saados briizos esmu sausmiigi pateiciiga par to, kas esmu un kaada esmu, tad saprotu, ka man ir tik daudz un vel vairaak ko nemaz neesmu pelniijusi! bet skatiities uz dziivi ar rozaa brilleem briiziem ir diezgan veseliigi, bet ja to dara paaraak biezji tad cilveeks kljuust beernishkiigs un atraujas no realitaates. un vienalga, skatoties ar siim brilleem, uz katra stuura, gribot negribot, es sastopos ar realitaati. es vnk zinu, ka dziive nav rozu daarzs, jau no agras beerniibas esmu sapratusi, ka visa mana dziive atkariiga no manis pashas un ka ar to nevar jokot.
lai kaa arii nebuutu, labs laiks un saule manaami uzlabo gariigo!
[User Picture]
From:[info]buksis
Date:15. Janvāris 2005 - 13:41
(Link)
par literatuuru tev iisti nepiekriitu, bet tas taa.
bat par draugiem gan, tev ir piniiga taisniiba ka tas ir daargaakais kas vien var buut un zaudeet to buutu sstruntiigi...
vakar kad to rakstiiju biju lloti viilusies vienaa cilveekaa un nedaudz dusmiiga uz kaadu citu (šsaada kombinaacija ar negatiivaam emocijaam bija pirmo reizi).
aa...man neliekas es esmu egoiste, baigi augstpraatiigi skan, bet ssii ir likam viena no retaajaam riebiigajaaam iipassiibaam kuras man nepiemiit.
bet es vairaak biju domaajusi par to ka aizmirst izdariit ko taadu kas(man liekas) ir svariigs, vakar to uztveeru aarkaartiigi personiski
un tev ir arii taisniiba par to ka arii es aizmirst izdariit ko tamliidziigu....un arii pati esmu pieskaitaama pie taas sugas par kuru runaaju.
Bet par to gudro cilveeku- taa es esmu domaajusi jau kopss briizza kad to dzirdeeju, un vaardu draugi lietoju saliidzinossi reti, jo man ssii doma par draudziibu likaas ggeniaala un nemaz negribaas to apstriideet.
[User Picture]
From:[info]mis_independent
Date:15. Janvāris 2005 - 17:53
(Link)
Ehhhz...es varu tikai tevi apskaust, ja tu neesi egoiste....bet,manupraat, ikvienaa cilveekaa ir kaut druscinjas egoisma...
Izlasot to,ka maasa - mazaa chatiste seez pie kompja un klabinaas visu nakti... To taksh tu rakstiiji taadeelj,ka tu nevari aizmigt un paguleet, nevis taadeelj,ka tev ruupeetu maasas veseliiba, vai ne???? Nu redz...un tas jau arii ir egoisms....
[User Picture]
From:[info]buksis
Date:15. Janvāris 2005 - 13:42
(Link)
man te sajuka tie logi, izlasi (ja tev ir vveeleessanaas)
to kas ir zem naakamaa. :)
[User Picture]
From:[info]freeborn
Date:15. Janvāris 2005 - 00:20
(Link)
par to pateiciibu tev pilniigi piekriitu, bet ja kaads tevi saapina, tad tam visam kas tev ir zuud noziime.. tad tu domaa tikai par saapeem un par to kas tev vairs nav.. tapeec buut pateiciigam un priecaaties par to kas vel atlicis - kursh katrs vel lidz tam nav izaudzis :/ Par draugiem bish kko nesapratubet zinu tiakai to ka draugi ir daargaakais kas var buut!
[User Picture]
From:[info]mis_independent
Date:15. Janvāris 2005 - 18:05
(Link)
Tu tieshaam esi paarliecinaata,ka draugi ir tas daargaakais,kas var buut??????Apriinoju tevi,ja esi par to paarliecinaata!!!!
Es jau ilgu laiku domaaju un spriezhu par to,kas man ir daargaaks....draugi vai gjimene...bet pie jeedziiga spriedumaa taa arii neesmu naanaakusi.....

Zinu tikai to,ka draugi ir gjimene, kuru izveelamies mees pashi!!!!
[User Picture]
From:[info]freeborn
Date:16. Janvāris 2005 - 12:26
(Link)
man gimene ir aarpus siim kategorijaam - gimene ir gimene - sveeta lieta. bet draugi ir otra gimene (kaa jau tu teici) un vini piepilda manu dziivi, es zinu ka bez viniem - pilniigi neiespejami!!!!! es miilu savus draugus!!!
[User Picture]
From:[info]buksis
Date:16. Janvāris 2005 - 13:31
(Link)
ggimene ir tas kas mums ir dots par to ko ieprieksseejaas dziivees esam sastraadaajussi, bet draugi ir daavana kuru mees varam pieneemt vai nepiennemt, taa ir meeraukla peec kuras var nomeeriit to cik esi lamiigs. Bet ggimene ir vieta kur vienmeeer var atgriezties lai kas ariii notiktu, kur parasti neuzdodot jautaajums nav jaamelo.
un nevar saliidzinaat ssiis divas lietas taas vink ir (vai vismaz taam buutu jaabauut)un nevar taa iisti pateikt kas ir svariigaaks, jo taas ir divas dazzaadas kategorijas..... tas buutu taa pat kaa saliidzinaat marineetus gurkkiissus ar ssokolaadi.......abi baigi labie. :)
Powered by Sviesta Ciba