mas
Posted by brr on 2009.02.23 at 17:54maize - graudu maize, pa retam kārtīga rupjmaize
krējums, biezpiens, piens - krējums - jē, dzeltenīgs un tumīgs, tikko no tirgus plača; biezpiens - vēlams no tās pašas vietas; piens - ar piespiedu brokastīm.
siers - visu veidu un visu laiku. fāk, esmu derdzīgs feinšmekers.
olas - dažkārt
gaļa - nope
alus - it sevišķi ingveralus
sula - tomātu sula uz paģirām (reti), dārzeņu un augļu (svaigi spiestas) - arī reti.
stiprais alkohols - džins un viskijs.
pikantās smērvielas un garšvielas- ingvers un kurkuma. upd. mārrutki (nesen sagatavoti) uz dakšas gala un gāzti iekšā tieši rīklē.
zivis - nope
zupas - it sevišķi biezzupas
ēdiena pagatavošanas veidi - labas mūzikas pavadījumā.
saldie ēdieni - reti
našķi - siers!
krējums, biezpiens, piens - krējums - jē, dzeltenīgs un tumīgs, tikko no tirgus plača; biezpiens - vēlams no tās pašas vietas; piens - ar piespiedu brokastīm.
siers - visu veidu un visu laiku. fāk, esmu derdzīgs feinšmekers.
olas - dažkārt
gaļa - nope
alus - it sevišķi ingveralus
sula - tomātu sula uz paģirām (reti), dārzeņu un augļu (svaigi spiestas) - arī reti.
stiprais alkohols - džins un viskijs.
pikantās smērvielas un garšvielas- ingvers un kurkuma. upd. mārrutki (nesen sagatavoti) uz dakšas gala un gāzti iekšā tieši rīklē.
zivis - nope
zupas - it sevišķi biezzupas
ēdiena pagatavošanas veidi - labas mūzikas pavadījumā.
saldie ēdieni - reti
našķi - siers!