brookings - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jan. 20th, 2010|10:54 pm

brookings
Jā - negribu to visu krāsot melnu un baltu. Bez tas SVF naudas, mums būtu grūti; tomēr es domāju, ka viņu nosācijumi (structural adjustment package) nepalīdzes, pat izraisis sliktāku situāciju. Nodokļu pacelšana un Publiska sektora griezieni (īpaši tiem, kam jau bija mazas algas) nozime, ka pieprāsijums pakalpojumiem/produktiem samazināsies. Un zini - ta ir ķede (chain). Musu uzņemums nebija saistīts ar šo asset bubuli, bēt daži uzņemumi no musu klientiem bija - un, nū man nevajag paskaidrot, ka tas notiks, un drīž tas ari varētu riktīgi apdraudēt Jūsu ģimenes uzņemumu (the chain rattling at the door). Tas nozimes, ka būs vairāk erm, kā ir latviski foreclosures?, kas ari izrasis problemas bankam, un tas nozime, ka būs vairak iespejāms, ka bankas gribes izmantot to drošības spilvēnu utt..


Un šeit, es gribētu norādīt dažas pretrunas tavā argumentācijā:

"Par jebkuru rīcību šajā dzīvē ir jāuzņemas atbildība. Vainot ārējos apstākļus, manuprāt, ir bērnišķigi."

Uh huh, bēt agrāk tu apgolvāji, ka Parexa grūtības bija deļ problemas ar akcijām krievijā - es teiktu, ka tas izklausas pēc ārējiem apstākliem.

Turklāt, ja šis drošības spilvens tiks lietots, tad kāpēc, ja ne ārējiem apstākliem?

Pretruna/liekulība ir īpaši liela, tāpēc ka tad, nod. maksātajiem (kam jau ir savas saistības) būs jāmaksa gan par tām, gan par banku saistībām (kamēr banku pārstāvi, laikām pateiks viņiem, ka "nevajag vainot ārējos apstākļos") kad viņi sudzes, ka vairs nav iespējams atmaksāt.

Turklāt, agrāk tu rakstīji, ka "Man liekas, ka šajā ziņā tiks cauri labākie, kas spēs izdomāt kā izdzīvot (arī nemaksājot nodokļus)."

Uh huh, un tie uzņemumi, kas maksa nodoklus nevarēs konkurēt - un būs arvien mazāk iekasētu nodokļu: sekas tam, bus ka būs jāgriež izdevumus vairāk (mores schools, hospital closed, more emigration, less paid-in tax, more cuts un tā talāk).

Labi -pietiek - ar cieņu
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: