brookings - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 3rd, 2021|10:05 pm

prtg
Varu tikai par sevi pateikt, ka pēc otrās Phizer man bija tik sūdīgi, ka otrajā dienā knapi vilku kājas, bija kā smagā gripā, sajūtas, kas bija piemirstas kopš 2008. gada, kad vienlaikus saķēru cūku gripu un plaušu karsoni. Ok, toreiz bija vēl sliktāk, bet pewc tam kopš rūdos un regulāri dzeru D vitamīnu nekas nopietns nav pieķēries vispār.
Tomēr pieļauju, ka ar šādu reakciju no COV19 es būtu cietis smagāk. Bet varbūt arī, ka nē, jo vienlaikus pārbaudīt abus variantus nav iespējams.
Hronisks nogurums man ir pēdējos 10 gadus, kamēr bērni auga + ikdienas darba stress. Ir dienas, kad vispār ne uz ko nevarēju saņemties. Tas, ka šopavasar tas sasniedza zemāko punktu varbūt ir saistāms ar vakcīnu, bet varbūt nē, un vienkārši bija sakrājies pa gadiem. Aizgāju no darba un fokusējos tikai uz privāto biznesu (pirms tam apvienoju abus). Palika daudz labāk, bet ne katru dienu. Enerģijas trūkums bija regulāri, vilka sirdi, izgāju kardiologu, aparātā rāda, viss kārtībā, analīzes ideālas. Tagad pasāku dzert 2x dienā bezrecepšu Mildronātu un ir būtiski vairāk enerģijas. Pietiekami būtiski, lai nebūtu placebo. Man ir sajūta, ka atkopjos, atgūstu pilnasinīgu, enerģijas piepildītu dzīves sajūtu, kas laika gaitā nostiprinās. Tā ka tas vismaz man liekas labs variants pret iekrāta bezmiega un stresa sekām, kas arī bieži ir gan juvenīla, gan senīla infarkta cēlonia.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: