paradoksu karuselis un cukurvates smiekli

Post a comment

being michael palin

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
yay! vakars bija feins, bija mazliet netaisni nodēvēt to par cobb salad meeting. bija jauki, tiešām. kaut kā brīvi, pat viegli. neskatoties uz don't ask don't tell situāciju zināmajā jautājumā. bet šobrīd tas man ļoti labi der. dabūju arī larsona pūķa meiteni, let's see what it is all about.
tagad skatos michael palin, journey through the himalayas. šovakar kārtējo reizi secināju, ka tā būtu mana ideālā nodarbošanās. ne gluži būt par maiklu peilinu, bet ceļot, baudīt dzīvi dažādās pasaules malās un stāstīt par to. caur video vai rakstos; pierakstīt mednieku stāstiņus un apcerīgas pārdomas, ievērtēt arhitektūru, vērot putnus, izgaršot muzejus un restorānus, pamanīt smieklīgus dzīvniekus, īpatnējus uzrakstus, satikt cilvēkus, satikt dabu, pilsētas un citu zemju debesis, būt ceļotājai, tūristei, pētniecei. un dzīvot no tā, no dzīves baudīšanas un aprakstīšanas. mmm *sapņaina nopūta*
un šobrīd tibetas astrologi stāsta maiklam, kas viņš bijis iepriekšējā dzīvē, un kas būs nākamajā. how awesome is that! *iespējams, ka viņš bijis zilonis!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba