31

« previous entry | next entry »
Jan. 23rd, 2009 | 12:45 am

[info]nenoteiksme ir savu panākusi, un es ķeros pie 7ām lietām, kuras normāls cilvēks par mani līdz šim nevarēja zināt. atklātības mirklis ir pienācis:

1. Man ir iedomu draugs. Viss sākās fakultātes ēdnīcā, kur ēdienkartē bija ierakstīts 'vistas ķiņķītis'. Ķiņķītis ir pārāk ģeniāls vārds, lai to tā vienkārši aizmirstu, tāpēc es viņu ik pa laikam atcerējos.  Tā laika gaitā ķiņķītis ir kļuvis arvien dzīvāks un ar [info]sons palīdzību pat ieguvis     (jā, viņa zina par ķiņķīti. bet tikai un vienīgi viņa). Ķiņķīša galvenā īpašība ir spēja sasmīdināt līdz vēderkrampjiem. Aha, viš i negants!

2.Man ir gājis diezgan interesanti ar tādiem ļoti svarīgiem atribūtiem kā maks un rokaspulkstenis. Nezkāpēc šķiet, ka viņi nāk no vienas saimes, tāpēc jo interesantāk. Pastāvīgi maku sāku izmantot tikai drusk vairāk nekā gadu atpakaļ. Tas laikam kļuva nepieciešami sakarā ar dažāda veida karšu un apliecību pieplūdumu. Pirms tam pilnībā paļāvos uz kabatām, kuras, protams, dažreiz pievīla un kaut kas izbira. Bet vismaz es nevarēju pazaudēt maku, hehe. Toties rokaspulkstenis man ir bijis, cik es sevi atceros. Pirmais, šķiet, tika nopirkts par latu piecdesmit vietējā tirgus laukumā. Lai arī mobtelefona parādīšanās pie apvāršņa laika gaitā ir mazinājusi pulksteņa īpašo statusu, tomēr bez šīs lietas ap roku sajūta ir nedaudz kreisa.

3.Pēc vairāku Harija Potera grāmatu izlasīšanas kādus gadus atpakaļ ķēros pie sava stāsta/grāmatas aptuveni līdzīgā garā. Tālāk par pirmo lappusi gan diemžēl netiku, bet tā padevās tīri varena! Nelāgā kārtā sakarā ar cietā diska sabrukumu pazuda arī tā.

4. Ne visai jauka lieta, ko atcerēties, bet - sanāk tā, ka esmu lidojis lidmašīnā, kas nākamajā lidojumā pēc pāris stundām nokrīt. Tie bija aviācijas svētki Lielvārdē pirms arī kādiem gadiem atpakaļ. Vispirms vizināja svētku dalībniekus, pēc tam tika mēģināts rādīt paraugdemonstrējumus. Beidzās diezgan traģiski.

5. Skolas laikā braaleens_tas bija pat diezgan aktīvs savu māksliniecisko un sportisko spēju izkopšanā. Viš ņēma dalību skolas korī, deju pulciņā, mīcīja mālus mākslas skolā un attiecīgi trenējās basketbolā, futbolā un florbolā. Diemžēl tas viss nenotika vienlaicīgi. Un neviena no šīm nodarbēm neturpinājās ilgstoši/nekļuva par dzīves aizraušanos, tomēr, domājams, tik daudzveidīga pieredze kopumā ir nākusi tikai par labu.

6. Mana galva ir radījusi daudz problēmu citu cilvēku galvām. Sākumskolā ar pakausi pamanījos uzdauzīt zilu aci klasesbiedrenei. Pēc tam skolas gaitenī gadījās saskrieties ar skolas biedru, un viņam šī sadursme rezultējās analogi. Vēl pēc laiciņa saskrējos ar draugu un viņam nācās atvadīties no daļas priekšzoba. Saprotams, ka nevienā no gadījumiem kaitējums nav nodarīts apzināti, bet nu jā - dzīve ir skarba.

7.Nedaudz apskaužu tos, kuriem ir kāds iemīļotais seriāls vai seriāli, kuriem sekot līdzi, citēt varoņu teikto utt. Gribētu arī tā kārtīgi iekrampēties kādā varenā TV sāgā  nez cik sezonu garumā, bet pagaidām neesmu atradis īsto un ir nelāga nojauta, ka, pat ja atrastu, nebūtu pārāk uzticīgs līdzi sekotājs. Protams, cerība nemirst nekad.

Tas arī pagaidām viss, bet ar šo ierakstu aizsāku regulāru rakstīšanu klabā mēneša garumā! Have fun!

links | man ir, ko teikt | Add to Memories


Comments {3}

astro

(no subject)

from: [info]sons
date: Jan. 23rd, 2009 - 02:53 am
links

ģeniāli, zaķīt! :D
un "Tas arī pagaidām viss, bet ar šo ierakstu aizsāku regulāru rakstīšanu klabā mēneša garumā! Have fun!" liek sirdij iepukstēties straujāk - katru vakaru būs pa vienai aizraujošai lasāmvielai vairāk, jūū

atbildēt | Thread


1

(no subject)

from: [info]braaleens_tas
date: Jan. 23rd, 2009 - 03:18 am
links

..un man būs milzu iemesls rakstīt tā kārtīgi! ^__^

atbildēt | Parent


ANNA + АИИА

(no subject)

from: [info]nenoteiksme
date: Jan. 24th, 2009 - 12:58 am
links

atgādināji par iedomu draugu Pēteri. :))

atbildēt