par gaisu

« previous entry | next entry »
Aug. 15th, 2008 | 12:35 am
music: stereophonics - my friends

Bremerplatz, Minstere. Pēc nelielas lietus devas atkal spīd saule, un tā rādās, ka arī tuvākajā apkārtnē redzamie cilvēki, priecājoties par negaidīto laikapstākļu pavērsienu, ir gluži vai uzspīdējuši. Laikam neesmu vienīgais, kurš gaida savu autobusu uz Rīgu. Dažas sejas izskatās nudien latviskas. Par savu minējumu pareizumu varēšu pārliecināties tikai tad, kad ieradīsies pats varenais autobuss. Autobuss, kurš turpmākajās apmēram 28 stundās vedīs cauri galvenokārt Polijai. Nav īpašu iebildumu pa reizei šķērsot šo valsti un pārliecināties par poļu māniju izvietot reklāmas visos iespējamos stūros un tādā koncentrācijā, ka normālam cilvēkam varētu būt diezgan neiespējami uztvert, ko katra no tām vēsta. Bet poļi, iespējams, ir apveltīti ar citām maņas īpatnībām, kas man nav saprotamas.
Tikmēr Bremerplacī turpinās rosība. Nē, tie tomēr nebija latvieši, bet gan gādīgie vācu vecāki, kuri sagaidīja savus bērnus, atgriežoties no kaut kurienes.
Priecē takši, kuri visi ir vienādi glītā gaišā kapučīno krāsā un visi ir Mercedes, nekas, ka viens no tiem ir apmēram 30 gadus vecs, Mercedes palieks Mercedes. Tā vien šķiet, ka vācieši ir atraduši ideālo markas un krāsas kombināciju, lai radītu lielu vilinājumu potenciālajā klientā doties braucienā.
***
Pienāk autobuss, un daudz kas paliek neuzrakstīts.

links | man ir, ko teikt | Add to Memories


Comments {2}

astro

(no subject)

from: [info]sons
date: Aug. 15th, 2008 - 01:12 am
links

ūū, šis ir tapis tur un atceļojis mājās, un nu pārrakstīts? ^^
otrais 'ūū' ir par skanošo mūziku! ja gribi izpētes nolūkos ķerties viņiem klāt tā pa īsto, tad no savas puses rekomendēju albumus 'you gotta go there to come back' un 'just enough education to perform'. protams, arī 'performance and cocktails' un.. un jā, labāk apklusiniet mani laikus, ja runa ir par stereophonics :D

atbildēt | Thread


1

(no subject)

from: [info]braaleens_tas
date: Aug. 15th, 2008 - 11:05 am
links

mhm, gribēju atvest gabalu no turienes un 'iearhivēt' :D bet šobrīd drusku jānožēlo, ka nebija vēl kādu stundu to autobusu jāpagaida.
jā, Tavs veiksmes stāsts ar SOB ir iedrošinājis beidzot pieķerties pie Stereopho, jo bija skaidra pārliecība, ka viņi man patiks. Un tā tiešām ir! Esmu gan tikai ceļa pirmsākumos(Tava rekomendācija palīdzēs turpinājumā^^), bet jā, tie paši My Friends ir super.

atbildēt | Parent