Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Pārbaudīts te nekas nav. Mēs esam improvizācijas virtuozi. :)
Nu kā, piemēram, apcep burkānus, met sautēties mazā ūdens daudzumā kopā ar kartupeļiem, sīpolu pieliek, var ceptu, var neceptu. Ķiploku piespiež. Varbūt ir baklažāni? Tos arī turpat. Vienreiz bija saldētie zaļie zirņi. Varbūt kādam puravi garšo, tos beigās pieliek.
Kad viss jau jūk laukā, piejauc tušonu. Garšvielas saber, kas pa rokai. Sāli, piparus, naža galu cukura. Sojas mērce, teriaki mērce, viss der. Ar romiešu ķimenēm bija kruta. Var ar parastajām. Var ar masala maisījumiem. Ir tādas garšvielas plovam bez sāls, Twins vai Valežš, tās ir ideālas, ja garšo kumīns.
Var konservētus tomātus piejaukt. Vai tomātu mērču paliekas no burkām. (Mums parasti ir 4 dažādas tomātu mērces).
Tie tušoni ir gandrīz bez garšvielām. Katrs var saburt šite Džeimija Olivera ēdienu. :)
Noteikti var makaronu mērci no šiem uztaisīt. Man jau nagi niez!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba