Piebildīšu, ka līdz šim viss, ko esmu mēģinājusi izdarināt no Ķīnas kāposta, ir bijis katastrofāls. :D
Tas viss par spīti visām brīnumreceptēm, kuras es esmu steriem izlasījusi un noskatījusies jūtūbē, kur korejiešu meituki rāda, cik neatkārtojams ir Ķ.kāposts, pat vārīts un ar sāli un lokiem. Ā, es zinātniskos nolūkos pat mēģināju Ķ.k cept dažādos ieteiktajos veidos.
Sanāca slikti. Ļoti slikti
Mums ar Ķ.k. vienkārši nav ķīmijas.
Tas viss par spīti visām brīnumreceptēm, kuras es esmu steriem izlasījusi un noskatījusies jūtūbē, kur korejiešu meituki rāda, cik neatkārtojams ir Ķ.kāposts, pat vārīts un ar sāli un lokiem. Ā, es zinātniskos nolūkos pat mēģināju Ķ.k cept dažādos ieteiktajos veidos.
Sanāca slikti. Ļoti slikti
Mums ar Ķ.k. vienkārši nav ķīmijas.