Izmantoju tavu recepti, bet iespējams, kaut kas nebija īsti pareizi proporcijās, es jau bisu uz čuju, piegriezu arī to balto redīsu, ko parasti visās receptēs daudzina. Varbūt es arī pašu kāpostu pārāk ilgi nosālīju, jo, protams, bija jāstrādā, nebija lauka ar šiem ņemties.
Kamēr griezu un smalcināju, viss smuki smaržoja, bet pēc tam kaut kas jau sāka nepatikt pašā saknē. Es gan iecirtos un nolēmu likt tik burkās.
Paspēju noturēt pavisam neilgi. Otrās dienas vakarā radās iespaidīga smirdoņa. :D Mājsaimniecības locekļi teica, ka to varot saost kāpņu telpā. :D
Tad es padevos un izmetu. Varbūt pārsteidzīgi, ja nu būtu sanākusi ohujennākā?delikatese! :D
Kamēr griezu un smalcināju, viss smuki smaržoja, bet pēc tam kaut kas jau sāka nepatikt pašā saknē. Es gan iecirtos un nolēmu likt tik burkās.
Paspēju noturēt pavisam neilgi. Otrās dienas vakarā radās iespaidīga smirdoņa. :D Mājsaimniecības locekļi teica, ka to varot saost kāpņu telpā. :D
Tad es padevos un izmetu. Varbūt pārsteidzīgi, ja nu būtu sanākusi ohujennākā?delikatese! :D