Ņem gurķus (var būt pārauguši milzu sēklinieki), nomizo, sagriez ripiņās (var būt biezas), ņem sīpolus, daudz, sašķēlē ripiņās, biezums pēc gaumes, saauc ar sāli, cukuru, sagrieztām dillēm (daudz), etiķi. Noliek labi nostāvēties (var uz visu nakti). Pēc tam pielej eļļu (es speciāli atrodu nerafinētu saulespuķu, lai ir garša). Samaisa, liek burkās, pasterizē.
Es proporciju īsti neievēroju, taisu pēc gāršas, bet šeit varētu būt arī proporcija:
http://www.delfi.lv/tasty/receptes/klas iska-gurku-recepte-latgales-salati.d?id=4 4783948
Es proporciju īsti neievēroju, taisu pēc gāršas, bet šeit varētu būt arī proporcija:
http://www.delfi.lv/tasty/receptes/klas