Božena Chodunska

Post a comment

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Ņem gurķus (var būt pārauguši milzu sēklinieki), nomizo, sagriez ripiņās (var būt biezas), ņem sīpolus, daudz, sašķēlē ripiņās, biezums pēc gaumes, saauc ar sāli, cukuru, sagrieztām dillēm (daudz), etiķi. Noliek labi nostāvēties (var uz visu nakti). Pēc tam pielej eļļu (es speciāli atrodu nerafinētu saulespuķu, lai ir garša). Samaisa, liek burkās, pasterizē.
Es proporciju īsti neievēroju, taisu pēc gāršas, bet šeit varētu būt arī proporcija:
http://www.delfi.lv/tasty/receptes/klasiska-gurku-recepte-latgales-salati.d?id=44783948
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba