Božena Chodunska

April 19th, 2014

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Navigation

April 19th, 2014

Dārza ziņas

Add to Memories Tell A Friend
Gulbis atlidojis. Vel nav skaidrs, ar sievu vai viens. Ne Ernests, lai gan, kālabad mēs nevarētu viņu saukt par Ernestu. Viņam tak taisni vēl nav vārda.
Redīsi izauguši šitik lieli (pirmās 2 lapiņas). Tur kur Božena Cirsle domājās pagājušo gadu rudenī iesējusi burkānus, tomēr nekas nav iesēts. Vai arī dīdzis nekas nav, kas ticībā sēts. Tā kā pirmais variants rādījās ticamāk (man jau tas prāts kā trenkāts putnu bars, no tiesas, es jums saku), ņēmu un iesēju burkānus (šoreiz pa īstam). Un vēl kaut kādus sālātveidīgus augus ar nosaukumu Mizuna. Un vēl sīpolus iestādīju. Lai tas, kas saka, ka neesmu laba saimniece, pirmais met bumerangu, ko domājies!
Es savukārt domāju, ka tagad man ir tiesības ar padarīta darba sajūtu atkorķēt Kahetijas apgabala vīnu ar nosaukumu Sachino. Taisni nosaukuma dēļ nopirku.
Starp citu, jūs neticēsiet, Hodunsku māsas tīra istabu. Esmu gar zemi! Līze un Agņeška ar slotu un lupatu!

Kurpju lieta. Kur?

Add to Memories Tell A Friend
Meiteņu jautājums - Līzei vajag izlaiduma kurpes. Klieta būs fuksiju krāsas un 50. gadu griezuma. Kleitu mākslinice bilda, ka gauži labi izskatītos sūnuzaļas vai jūraszaļas kurpes. Un tagad, HHouston, we have a problem. Tradicionālajos veikalos pat parastu krāsu nav, kur nu vēl šādu. Un vispār nekā nav. Kurpes vajagdrīz. Jo kleita jautop, valsis arī jādej.
Lūdzu palīdziet! Kur tak kāds vietējo blaniku butīks, kurā ir visādu varavīkšņu krāsu kurpes Līželei. Nē, 12 cm papēži gluži nederēs, viņai ir stikla potītes. Man jau ir vienalga, cik maksā.

Jaunkundzei patika šāda tipa: http://www.gabi.lv/product.php?id=242687025
Powered by Sviesta Ciba