BoRdo -

About  

Previous Entry Jul. 8th, 2005 @ 12:27 pm Next Entry
Mmmm nu sanaak ka tomeer uz Lunjpaartiju mauxhu! Mmmm... kautgan aaraa tik labs laiks ka labpraat pavadiitu vinju kaukur.... nu katraa zinjaa ne pie kastes!
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: July 8th, 2005 - 01:10 pm
(Link)
kur ta atradāt vietu?
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 8th, 2005 - 02:09 pm
(Link)
Nuu tur pat... tikk kad es saku ka negribu man saaka brukt virsuu "WTF tu kuce? Nah nee.. nee tef jaabuut un sjo! :D"
Nu ta tanu beigaas sanaak taa ka es buushu tur! :D
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: July 8th, 2005 - 03:16 pm
(Link)
Kā man patīk šitas texts "es jau labprāt.. bla bla.. citur.. ne pie kastes!" &DD
Hmm.. vecīt, tev ir izvēle! You know. Un tu savu izvēli izdari &) So.. &) You know &)

Bet nu katrā ziņā lai jums tur labi smacējas &) Un nākamnedēļ lai ietu pie Demidova u.c. ! Ponjal? &)) Nebūs tev no manis atlaidītes! &P~
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 8th, 2005 - 04:04 pm
(Link)
BTW ... TU esi fakin izmainijies!
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: July 8th, 2005 - 07:26 pm
(Link)
Nu bet vai tad man nav taisnība? &)

Un jā.. iespējams es esmu. Es vienkārši vairs nenoklusēju savu viedokli.. īpaši, ja tas attiecas uz maniem draugiem. Ceru arī, ka tu esi izaudzis no tā vecuma, kad apvainojas par drauga domām. &) Es neko nekad nevienam draugam neuzspiedīšu! Un tas ka kādam no maniem draugiem ir savas intereses, kas varbūt nesakrīt ar manām, neiznīcinās manu draudzību pret viņiem. Ja pat kāds no manoiem draugiem sāktu lietot narkotikas, arī tad viņš būtu mans draugs, lai gan to es nekad nepieļautu! The point is - man rūp ikviens no jums.. un es darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai katrs no jums nodzīvodami konkrētu laiku un paskatījušies atpakaļ sev teiktu: "es esmu apmierināts ar to, ko esmu paveicis!"

You know.. un neuztver visu tik slimīgi (vismaz man pēdējā laikā tā ir sācis likties, ka tu tā uzver.. varbūt tāpēc, ka i-netā tu maz lieto "smaidiņus"). Jo.. nu kaut vai XZ.. vai tāpēc, ka man nepatīk, ka viņš neko nedara - vai viņš man ir palicis par mazāku draugu? Nē.. taču atsvešinājušies gan mēs mazliet esam - kas ir pašsaprotami, jo viņu izvilkt no mājas ir pagrūti.. un negribētos, lai tā būtu arī ar tevi. Jo kopš aizbraucis hatters, man esat palikuši tikai tu un Nāvīte.. bet Nāvīte ir Nāvīte - you know.. Tagad redz šīs izejamās plānoju pavadīt ar Lars, jo pārējie dara kaut ko citu... Uz Lanparty es gribētu aizbraukt.. lai varētu pabūt ar jums. Taču labprātāk to laiku izmantoju spēlējot volejbolu vai studējot kaut ko.

Nu.. sorry, ja tevi ik pa laikam iegruzīju or smth. Just - jā piekrītu - esmu sācis domāt uz priekšu.. jo man nu ir tas posms, kad es no dzīves gribu ņemt, taj pašā laikā atdodoties tai pilnībā, nežēlojot sevi. Man patīk pasēdēt Elikā un pabombīt CS, un tu to zini. Taču, ja man ir vesela brīva diena.. nu nekas nespēs mani noturēt mājās vai pie kastes &)

Kam es to visu rakstīju: nu nezinu kādā ziņā tu domāji to "izmainījies", taču.. es esmu tas pats es, kas bijis vienmēr.. tikai biku pieaugušāks, drosmīgāks.. un iespējams, gudrāks. Un varbūt par daudz domāju par dzīves problēmām un nākotni.. &) Tam varētu piekrist.
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: July 11th, 2005 - 04:49 am
(Link)
sasoditi zheel, ka nebij ar ko tevi pakjert liidzi :(
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 11th, 2005 - 01:10 pm
(Link)
Hmmm! Nuu ... Tu zini kāds es esmu... + Tu zini ka es labprāt kauko pageimoju..., bet tu arī zini ka man patīk pavadīt laiku ārā... kopā ar baru savu pazīstamu cilvēku... tapēc es pilnīgi un galīgi nesaprotu... KO TU VĒLIES PATEIKT... To ka es pārvēršos par XZ? hell no! tas nav iespējams.
+ tu saki ka es nelietoju smaidiņus... Man jau gan liekas ka smaidiigaaku cilvēku naf... OK es atzīstu ka pēdējā laikā man garīgais parasti ir tuvs nullei bet es enīvei esmu dzīvespriecīgs.
+ Es zinu kāds tu esi un es neapvainojos GOD damnit.... WTF?
:D
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: July 12th, 2005 - 10:20 am
(Link)
Nu.. neko konkrētu es pateikt varbūt arī nevēlējos &) Vispār sākotnēji mans texts bija tava pretrunīgātexta apgāšana &P~

Bet nu nevermind &)

P.S.- bļins, strādājot UniSatā man vislaik sanāk iet gulēt ne agrāk par 1:00 &) Bet toties esmu baigi gandarīts &) Šodien priekšnieks apjautājās, vai man šeit patīk un vai es esmu gatavs parakstīt līgumu &) Je-ei &)
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: July 11th, 2005 - 04:47 am
(Link)
omg veciit kaa mees "smaceejaamies" - daarzs, alus, keanu sausages :D peldeejaam HESaa utt.
katraa zinjaa best lanparty ever
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 11th, 2005 - 01:03 pm
(Link)
jup jup .. thats it.. MY FIRST END FUKING gut..
HERE WE GO DENVER. HERE WE GO HuH HUH
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: July 11th, 2005 - 05:07 pm
(Link)
&DDDDD /me rēc par userpic &DDD

Nu bet kas gan par ūber good lanparty var būt, ja tur nav CUBAs &)) Ehh.. zhēl, ka nebij vietas un ka man svētdien darbs bij &)
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba