BoRdo -

About  

Previous Entry Dec. 15th, 2015 @ 08:14 am Next Entry
Eku šeku atskaitīte:

Tā nu sanāca, ka 30 novembrī sanāca palidot uz "Siltajām zemēm". Malta jāteic lai arī maza sala, tomēr pēc satiksmes tur to nepateiksi. Korķi kā pie mums.
Laikapstāklis "Cik nu man izdevās to izbaudīt" Kā vasara vulgaris pie mums. Nu tā grādi no 19-22. Kamēr atrodies saulē sprāgsti nost no karstuma, kamēr ēnā dajoš Džemperīti.
Aizbraucu no sērijas pastrādāt. Izrādās tas ir tāds pēdiņās liekams termins. Internets viņiem ir liela trekna dārga problēma. Wifi vissur ir paslēpti aiz 10 atslēgām bezmazvai. Tākā braucot turp bija uzstādījums "Atbrauksi tad redzēsi ko darīt:" Instaļuhas arī nebija pietiekoši paķertas līdzi un tos dažus gigus softa vilku ap 24h in total. Bet nū stāsts nav par to. Grūti ir pārslēgties uz dienvidnieku mentalitāti. Ja viņš tev saka ka šodien tiks pabeigts konkrēts darbs tad jārēķinās, ka labākajā gadījumā tas būs rīt vai pat parīt. Makaronus kabināt ausīs viņi arī ir experti "Ne velti viņu paika sastāv no pasta,pizza,burger". Un tā viņi acīs skatoties tev var dirst kā nu tik būs šis un tas un tad vēl šitas izdarīt, tu tā paklausies padomā ka viss stāstītais ir reāli un jā tipa labi. Bet tas "Reāli" Būtu pie mums tikai. viņiem vienu 10m2 sienu krāso 2x kexi 2 stundas un otro kārtu liek nevis pēc 4h, bet 24. Būvgružu ķerru ved ārā 6 nigeri vienlaicīgi, jo vienam tas ir par smagu. Pastrādā 2h un "Šodienai pietiks". Smagi. Un tad vēl šamie ierauga, ka rekur viens strādā... un savus tempus samazina vēl 2x!

Un tā telpas kurās man jāstrādā man puslīdz ciešamā stāvoklī piegādāja nedēļu vēlāk nekā nepieciešams, 22:00 kas rezultējās ar negulētu nakti jo serveru migrācija, ifrastruktūras izveide aizņem tomēr laiku un no agra rīta citi džondžiki jau gaida, kad varēs sistēmas launčot.

Bonusā tam visam pa naktīm normāli gulēt nevarēju, jo tas ir pilnīgi normāli izmitināt mūs uz galvenās tusētāju ielas kautkādā gadjušņikā kur logi ir pavērsti uz bāru/diskoklubu pusi. Troksnis naktī ar aizvērtu logu ir kā pie mums bāru/naktsklubu ieejām! Sāk tussēt viņi tā ap 22:00 Un katru puss stundu skaļumu pagriež aizvien skaļāku un tā līdz 3:00. (Lieki piebilst, ka tumbiņas (Skandas) ir uz ielas tieši zem maniem logiem.

Skaidrs ir tas, ka turp ir jādodas tikai un vienīgi atpūsties. Strādāt turp doties neiesaku pilnīgi nevienam.
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba