BoRdo - Post a comment

About Post a comment
September 2nd, 2010 - 10:37 am
Yes :) Arī tu vēl :)
Vakar pavadīju nedaudz googlējot tādas lietas kā ziedi skolotājs pirmā skolas diena utt... Neviens portāls (izņemot latviešu/krievu) neizmeta neko par ziediem. Soo jā es domāju, ka tas ir no PSRS. Nav jau Fakts protams unless kāds mega zinātnisko darbu par šo uzrakstīs.

Dzimšanas/cita laika perioda, Dāvanas/svētki ir jau gadsimtu tradīcijas. Jau cilšu laikos tika sveikti un godināti bērni kas sasnieguši kautkādu vecumu. Un te nu ir vēlviena atšķirība: Kad dāvini draugiem kautko tu vairāk vai mazāk zini šo personu un tādēļ tā ir dāvana.

Par to tavu netkarības dienu. Nu bet tas tak ir tieši LV svētki. Jo Latvija ieguva neatkarību. Tādēļ arī ir tie visi salūti utt.

1 septembris lai ir svētku diena. Galu galā uzsākts jaunais gads utt. Te būtu jāsveic nevis skolotāji, skolnieki/studenti. Tieši viņiem būtu jādāvina vienam otram puķes. Sure ja ļoti gribas, lai tad tāvina ziedus skolotājām ar pie viena, bet ja bērnam būs izvēle kam dāvināt puķes viņš diezvaj izvēlēsies pilnīgi svešu cilvēku.

Un vēlreiz atgādinu Neuzskatu, ka tagad visiem jāpārtrauc to darīt. Bet nav jāliek sīkajam dāvināt ja šams to nevēlas tikai tādēļ, ka tā ir pieņemts.
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba