BoRdo -

About  

Previous Entry Jul. 3rd, 2007 @ 10:20 am Next Entry
Vakar pamatīgi nobesijos par BJ kompi. Sākumā centos uzlikt vidi. Amm pēc failu pārkopēšanas nokarās vis nahuj. Amm ok. Nomainiju matricu. Mēģināju instalēt velreiz. Bla same shit. Ok. šķiet biju novilcis kautkādu neriktīgu vindes relīzi. Ok ātri novilktu citu. Iecepu velvienā matricā. Un bljadj velreiz tas pac. Fakidī fak. Tad es gribeju pamēģināt manu DVD-romu. Pamēģināju un tagad tas pipuks vispār neatrod devaisu. Da bla. Izmēģinājos M/S/CS un uz otra ide slota. Nehuja neiet. Ta es pamēģināju savu otru CD=-romu. Amm.. Same shit. FUCK. Pilnīgs zajobs. Bla DMA chakarēt kainda negribas bet nu iespējams ka palīdzētu. ammm būtu mana teikšana es to kasti izmestu nahuj. Protams savācot pa detaļām kas vel derīgs.

Kas vel jauns ?
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]kic
Date: July 3rd, 2007 - 11:53 am

offtopic

(Link)
es taa apdomaaju iespeeju iegaadaaties portatiivo, esu visai nabadziigs, bet gribu ko labu, cik vareetu maksaat un kursh buutu no letaa gala tas optimaalais variants? :)
From:[info]buka
Date: July 3rd, 2007 - 12:25 pm

Re: offtopic

(Link)
priekš kam. tb izdomā kādiem nolūkiem tas portablis tiks izmantots, tb ko tu ar vinju gribi varēt darīt.... un tad var sākt meklēšanu.... :)
[User Picture Icon]
From:[info]kic
Date: July 3rd, 2007 - 01:53 pm

Re: offtopic

(Link)
plaanots:
- drukaat, printeet utt.
- skatiities filmas, klausiities muzonu
- iespeejams kachaat kautko, bet driizaak tas buus lielaas kases uzdevums
- dazhreiz palaist photoshop, illustrator, corel, lai ko nodemonstreetu, veiktu nelielus labojumus, pamatdarbs tiek veikts uz lielaas kastes

apmeeram taa..
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: July 4th, 2007 - 05:57 pm

Re: offtopic

(Link)
Aaaamm ja vel ir interese. Man intereseetu preciiza summa uz kaadu esi ieplaanojis. Un patiesiibaa pilniigi pofig ko njem galvenais lai Operatiivaa pietiek. Jo paareejais pavilks. Piem ja fotozhopu gribi laist tad pameklee kaadu no leetuchiem bet ar 1gb raami. Ja ne tad 512 bet nu ta jaabuut biki jaudiigaakam procim. Amm videeji normaala kaste uz 400Ls tagad velk. Nuu normaala taadaa zinjaa ka leeti un tavaam prasiibaam vareetu pietikt. Ja gribi skatiities kaadu filmu. Amm silti iesaku paskatiities uz 15.4 colu ekraaniem.
Ja tev ir idejas tad iemet piem 3 variantus kurus apsver iegaadaaties noveerteeshu un pateikshu viedokli vai arii suuti man uz mailu. Ceru ka taadu vel atceries :)
From:[info]lodzinjsh
Date: July 3rd, 2007 - 12:02 pm
(Link)
ides vadu nemēģināji mainīt?
From:[info]buka
Date: July 3rd, 2007 - 12:23 pm
(Link)
jā.... pat gaismas ieslēgšana istabā nepalīdzēja kompim cdromu atrast :P
From:[info]lodzinjsh
Date: July 3rd, 2007 - 12:44 pm
(Link)
biosa noflašošana nah?
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba