BoRdo - WoW

About WoW

Previous Entry WoWApr. 7th, 2007 @ 09:37 pm Next Entry
Tātad par WoW. Vakar beidzot dabuju LVL 58. un pirmā doma bij, dafaika uz Outlandiem brist. Bračka cītīgi saka ka tur nebūs ko darīt vel un ka grūti būs tur ar 58 LVL. Nu es kainda padomāju da nu i nah, gribu redzēt vismaz kā tur izkatās. Ta tanu devos lielajā ceļojumā no Ogrimaras uz Undercity, no UC uz Blasted Landiem un ta caur lielo DARK PORTAL. Ielienot iekšā atklājās kautkād camps kuram vissu laiku uzbrūk kautkādi krīpi kā D.O.T.A . visu laiku spavnojas un brūk virsū :) Skatos visiem nevar redzēt leveli kaida Elītie ap 70LVL. Hmm kā lai tiek pie mobiem kurus es varu paklapēt. Ilgi nebi jāmeklē un dabuju Taxī ceļu uz ciematu kurā bi pāris Questiņi. Nu ko vissi Questi gan 60+ leveļu bet nu jāiemēģina tak i. Ta tanu sāku meklēt 58-61 LVL krīpus. Epā pie paša ciemata ir tieši tas ko man vaig. Noklapēju vienu blin čota dafiga xp iedefa. 575 bez rested. Hmm gļuks. Nu noklapēju velvienu hmm arī dod tikpat. Blin da tur vissi dod xp 2x lielāku nekā parastajā Azerothā. Nododot questu man pieskaitās pa 10k expīrijec bla. Nepagāja ne 10 minūtes kad es dabuju savu pirmo zaļo mantiņu un tieši tas kas vajadzīgs. One handed Swords. Paskatijos uz statiem da bla tas swords ir aptuveni tāds kāds reti kad izkrīt uber instancēs Azerothā. PSC. Tas pac attiecas uz Quest mantām. Tur visas mantiņas ir ar 2x labākiem statiem kā man mugurā esošās. :). Hmm tad es sāku pievērst uzmanību kartei. Izrādās es riktīgu gabalu noskrējis biju un atklāju tikai 1/10 daļu kartes. Damn ku liels tur viss apkārt. Vispār greit sakseeeessss... vienīgi tos krīpus klapēt ir biki grūtāk nekā azerothā. :) Ps. Tagad jau dabuju 59 LVL pēc 3.5 stundām online un tas vel ar vissu 20 minūšu braucienu uz Outlandiem .
 Damn Im realy imprest.
(Tell`me)
From:(Anonymous)
Date: April 8th, 2007 - 09:43 am

tr

(Link)
im impressed, ka tu really vēl spēlē :D
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: April 8th, 2007 - 12:48 pm

Re: tr

(Link)
hehe... nu redzi atshkjiriibaa o tefis man nets stradajet normaali. + Tas geims ir pakjeris. Nevis vienkaarshi paskraidiit... :)
From:(Anonymous)
Date: April 8th, 2007 - 01:29 pm

Re: tr

(Link)
nesaprotu, kā tev var iet normāli un man nē. Unless 1000 pings skaitās pilnīgi normāli.
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: April 11th, 2007 - 04:16 pm

Re: tr

(Link)
man pingainis ir ap 125 un peedeejaa laikaa arii stabilitaate ir laba. ielago tikai ik pa laicinjam tipa noseerijas 3h iet bez laga 1-2 minuutes ielago bet ljoti maz un ta akal iet bez laga. Iespeejams tapee ka dziivoju centraa man kautko biki iekrutjiijushi ir un es tagad juutos apmierinaats. Varbuut manas suudziibas vinjiem dakanala. Jo es kaadas reizes 4 esmu zvanijis un kasiijies
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba