BoRdo -

About  

Previous Entry Aug. 3rd, 2006 @ 05:18 pm Next Entry
Aaamm vot nakarkal sebe tut. Tagad sēžu un man ir auksti un vel man ir akal iesnas apakaļ un klepus. Well... Life iz pain.

Par pasākumu gattera fermā. Šito pasākumu nāksies izlaist. Sorry ja gadijumā akal kāds izdomās, ka redz nu varēja atbraukt.... etc!

Aaammm... kas vel... Kārtējā diena kad nevaru sagaidīt kad varēšu aizskriet uz autoskolu pamācīties!
Dikti iepaticies... Viens mīnuss. Liekot Mustanga Autoexāmenus uz kompja man ir dikti trakoti daudz kļūdu :( Vel tik traki daudz kas jāiemācās!
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]hatter
Date: August 3rd, 2006 - 06:13 pm
(Link)
no saakuma liec tikai 45 jautaajumus un 30 min! taac tev buus autoskolas exaamens! A PEEC TAM KAD BUUSI PAMAACIIJIES BIK VARI JAU UZ 60 JAUTAAJUMIEM!
[User Picture Icon]
From:[info]hatter
Date: August 3rd, 2006 - 06:17 pm
(Link)
jaa un veel 60 jautaajumi saakumam ir par garlaiciigu laik gribaas aatraak izdariit un paskatiities kluudas! from my exp...
From:(Anonymous)
Date: August 3rd, 2006 - 10:17 pm

tr

(Link)
Kad es mācījos, es jau pēc bildes, nezinot jautājumu, zināju pareizo atbildi.
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: August 4th, 2006 - 08:42 am

Re: tr

(Link)
Uhu.
Lielaakoties taa arii bij. Pat exii tu ieraugi bildi un uzreiz zini atbildi - a, b, c, vai d.

Bet jamie bik gudraaki palikushi. Vinji shad tad vienu un to pashu bildi bik pamaina un uzdod citu jautaajumu. Taapee, ka aman autoskolaa maaciija - galvenais pareizi izlasiit un saprast jautaajumu. Un svariigi arii ir nesteigties - vismaz exii. Laika tur ir dafiga. 30 jaut, 30 min.

Nu jaa.. kaa jau gatters teica autoskolas ieskaitee = 60 jaut., 30 min. + man veel 30 jaut. bij raxtiski (bez laika ierobezhojuma). T.i. man skolas ieskaitee bij kopaa 90 jautaajumi.

Ai.. karo4 gan jau iezubriisies. Personiigi man bij vislaik baigais slinkums tos testuts pildiit. Bet ja tu iziesi cauri visai lielajai graamatai + regulaari vingrinaasies uz PC, tev neko vairaak nemaz nevaidzees!
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: August 4th, 2006 - 08:42 am

Re: tr

(Link)
Uj, tb tas bij BoRdelim &D
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba