BoRdo -

About  

Previous Entry Jul. 26th, 2006 @ 02:58 pm Next Entry
A vot man besī! Laik ... Pus gadu atpakaļ es biju sadomājies ka vot man nu ir forš kompītis ar kādu kādam laiciņam pietiks! Un tagad redz madis pašpricē uz manu pussi šo to jaunu/gaidāmu un es sāku saprast ka nu i nahuj! ... Blin tākā tā datorindustrija uberfiksi atīstas. Tas arī nekas ja es to geimu uzdragāšu pēc gada... Since manz kasteklis viņu vel ilgi nevilks. ( Domāju ka pēc gada ganjau ka varēšu atļauties kasti...) (Ja protams nebūs citi lieli pirkumi maksājumi jau tad! )
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: July 26th, 2006 - 03:04 pm
(Link)
lol, pwned :D nu nav jau kopsummaa tik traki, rekejini visus dzlezhus jaamaina reizi (logs paliidzi man sheit) kaados 3 gados ? nu ja nopeerc sakumaa labus. a video jau realai katru otro gadu or so, arii ja esi iepircis augsjeejaa gala.
cita lieta, ka tagad vienkaarshi ir +\- lielas paarmainjas ar visu jaunaas VIstas ienaakshanu un DX10 un uberjaunajiem pixel sheideriem (kaarteejiem). es jau arii neesmu staraa, bet whatever :) vispaar jau pc-geimings sen kaa mirst un iet uz grunti.
pats jau te labu laiku domaaju, ka jaapeerk "konsUle" :)
neiespringsti
From:[info]lodzinjsh
Date: July 26th, 2006 - 03:36 pm
(Link)
es negribētu piekrist par pc geiminga iešanu uz grunti, vnk mēs izaugam un nava vairs tā laiciņa ilgi aizrauties ar labumiem ;)
Cita lieta ir ka konkurence veicina progresu (lai kāds tas arī nebūtu un kur novestu). Visi cīnās un cenšās parādīt ka ir teh ūberestest, tapē arī ir šie lēcieni attīstībā (reizi 3-4 gados), kuram seko solīši ar kuriem tiek izspiesta sula no attiecīgās tehnoloģijas (AGP, core solo, dx9 utt., utjp.,). Nu gribi dragāt mega spēles, tad ar to arī jāsamierinās.
Bet nu kas attiecas uz konsUlēm, tad šito fenomenu es galīgi nesaprotu!!! :D nu sit mani nost, bet neredzu jēgu konzOlēs! Liek ja ir 3 gana lieli konsoļu ražotāji, tad šitie cipari aiz PS un X-Box tikai turpinās pieaugt, spēļu ražotāji taisīs aizvien krutākas spēles priekš jaunajām konsolēm un tas nekad nebeigsies. Jau tā konsoles tiek pārdotas par zemākām cenām un ražotāji atpelnās tikai uz spēļu rēķina. Liek wtf?! Paskat cik ilgi zucs ar xkasti nodzīvoja... Tagad treša sencīc uz viņa filmas skatās.
A datars ir datars, maksā viņš 2x vairāk, bet uz viņa var izdarīt 100x vairāk.
Es te ar siekalu gaidu kad ļapķapi tiks normāli standartizēti (nu ķip lai varētu viegli apgreidot tāpat kā PC), imho tā ir geiminga nākotne. Padomā: Sēdi zem ābeles un dragā dotu 24b caur vajerlesu, kurš sedz visu pilsētu. Jeb sanāk piektdienas vakarā 4 gīki kkādā kafūzi un dragā quake5 dm6.
Atceros kkad sen atpakaļ, tālā galaktikā, pats Bils Veiders stāstīja par megsuperūberestest mājas multimēdiju centru. mana vīzija uz tādu lietu nākotni ir sekojoša: Sēdi pačeko laika ziņas, ielien SONY mājas lapā, samaksā pāris bakšus par kkādu nesenu mūvi (protams HD) un skaties ar ģimeni, vai sanāk draugi paņem džojstikus un dragā DOA, vai dragā pa internetu ar vēl vienu tādu pašu sliņķi kā tu...
Aj zb man te rakstīt!
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba