BoRdo - Post a comment

About Post a comment
July 9th, 2006 - 08:08 pm
Uberlabi pavadīts vīkends Liepājā. Nosauļojies + labi izspēlējies voleibolu, kā arī labi pavadīts vakars Roķenē... Principā esmu 120% apmierināts.

Ūdens siltums mani pārsteidza jau piektdienas vakarā kad mēs tur ieradāmies. 11tos vakarā izdomājām ka vaig nopeldēties. Ūdens tik silts, ka pat negribējās līst no viņa ārā... Pēctam principā pa taisno mājās un ta arī gulēt. 
Sestdien biki bēres (Vikas omcene aizgāja mūžībā :( ) Un tad jūrja + vakara Pabliķis (Rokkafeinīca) Tur arī Džimi satikām ar Bī un vel dažiem kadriem. Sarunājām dzerot aliņu ka vaig svētdien maču Voļukā izraut. Ta vel padzērām un aizvilkāmies mājiņās.
Sagulējām līdz norunātajiem 10:00 un sazvanoties nonācām līdz jūrai. Sarunāts bija uz 11:00 sākt jau bezmaz spēlēt. Džimis ar savu komandas biedru ieradās ap 12:30-13:00 :) Un ta nu arī izspēlējām 3 setus kur beigās uzvarēja draudzība tas ir mēs ar CUBU pakāsām :) 2:1 Principā tas arī bij laiks kad vaidzēja vilkties mājup uz Rīgu.

Sou tagad sēžu un domāju par kādu DOTAS partiju... + ir ļoti patīkams nogurums kad neko vairāk kā klabināt klaviatūru un bīdīt peli negribas :)
Reply to this:(Read Comments)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba