BoRdo -

About  

Previous Entry Jun. 26th, 2006 @ 09:25 am Next Entry
Aaaa viss deg.! Naktii tik debīli gulēju grozīdamies + tā grozīšanās sagādā lielo sāpi. + no rīta akal pavēsi. Un jā muguru vakar apsvilināju pamatīgi, bet zato atklāju 2vas sezonas. tas ir Volejbola sezonu un nopeldējos ar. ūdens pārsteidzoši labs.

Ps. Ar CUBU spēlēt magick the gathering nav viegli bet zato ir interesanti pastrīdēties par noteikumiem.
Turpmāk lai nevilktu garumā būs tā, ka es pasaku kā ir un ja pēc spēles vel ir jautājumi tad spriedelējam par to. Tā tas ir pieņemts visos pasaules pasākumos lokālos un arī lielos.

Pps. Lanparty nolemts taisīt 14-16 datumā jūlijā. Notiksies tas viss pie manis zaļajā ielā! :)
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: June 26th, 2006 - 10:10 am
(Link)
kad naakamreiz braucam uz juurju? :))))))))))
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: June 26th, 2006 - 10:36 am
(Link)
Nākam sestdien vaidzēs tos krūmus nodzīt... Un tad man vaidzēs tavu palīdzību! :) ka vai zinies! :)
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: June 26th, 2006 - 10:43 am
(Link)
zhmuu ar zhagariem skraidiis un kjeercot dziis prom tos kruumus ? :D
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: June 26th, 2006 - 10:45 am
(Link)
:) Aaammm.. es viņus dzīšu prom un ta tanu zhuu viņus vāks akal kopā :)
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: June 26th, 2006 - 10:48 am
(Link)
xexe :) mke! bet tas būs tikai seeeeestdien. tik iiiilgi :(
[User Picture Icon]
From:[info]madevil
Date: June 26th, 2006 - 10:54 am
(Link)
jā, vajag ātrāk :D
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: June 26th, 2006 - 10:59 am
(Link)
ammm... var jau kādā darbadienā tikai es visdrīzāk ka līdz kādai ceturtdienai neko negribēšu respektīvi saulē uzturēties.. :) ato mugura šodien mani nogalinās! Fakinei!
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: June 26th, 2006 - 11:46 am
(Link)
vajag zieķēties ;p~
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: June 26th, 2006 - 11:45 am
(Link)
jā jā jā jā!
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: June 26th, 2006 - 11:59 am
(Link)
Mm..
BTW vakar tik uz vakara pusi + veel vairaak shoriit sajutu, ka tomeer arii es bik sadegu, neskatoties uz to, ka vakar likaas viss ok, kad braucaam maajup.

Un liidz treshdienai-ceturdienai arii man diemzheel nesanaaks laika (arii vakaros) braukt uz juuru, taa kaa man treshdien ir paredzeets CSDD exis, un vajag sagatavoties.

Amm.. citaadi - vakar secinaaju, ka patieshaam aktiivi un biezhi jaabraukaa speeleet volljuks, jo fiziskaa sagatavotiiba ir biku pasliktinaajusies, kaa arii riepa ir uzaugusi ^^
P.S. - vajag kaut ko ar to tiiklu sashtukot!!one111!

Amm.. par Magic.. nu jaa laikam pasham nemanot, man vienmeer gribas pastriideeties, un visiem iespeejamiem teoreetiskiem panjeemieniem pieraadiit, ka man ir taisniiba. Vakar taj machaa man visi krii4eri bija ljoti svariigi (lai nemirst), soo es meegjinaaju shtukot viskaut ko, lai peec iespeejas minimaali pakaastu.
Nu + arii tomeer vajag vienreiz novienoties (noinformeet) par taam faazeem, lai nav taadu konfliktinju kaa vakar, kad katrs gribeeja sev labaak, un necentaas piekaapties or smth. Bij taada bik spriedziite, kas arii logjiski izbeidzaas.

Aamm.. nja. Laikam arii jaasecina, ka es neesmu viirietis savaa zinjaa, jo neprotu piekaapties sievietei. Attieciigi man ar gribas, lai man vienmeer buutu taisniiba ^^ Tachu ja man pretiim dod konkreetus faktus, un es tos saprotu un piekriitu, tad es taalaak nekad nestriidos.

Tomeer arii jaatziist, ka jo taalaak MTG speelee, jo vairaak gribas piekasiities par siikumiem, jo noteikumi tur ir ljoti lieli(apjomiigi), un kaa jau izraadiijaas peedeejaa laikaa, ljoti daudz labojumus ieviesham pashi balstoties uz tiem no muusu ieprieksheejaas speeles manieres.
[User Picture Icon]
From:[info]bordo
Date: June 26th, 2006 - 12:39 pm
(Link)
Nē nu viss jau ir ok... Tikai ja ņem vērā staku un fāzes tad rodas daudz jautājumu. Man gan parasti nav daudz jautājumu tikai ja man kautko pajautā es nemāku izskaidrot laigan ir tā kā es saku. vairāk vai mazāk 95% gadijumu man ir taisnība sou spried pac vai ir jēga kasīties vai tomēr nospļauties uz tiem 5% un spēlēt tālāk.
[User Picture Icon]
From:[info]cuba
Date: June 26th, 2006 - 02:13 pm
(Link)
Nu to es njemu veeraa, tachu jaatziist, ka es nemaz neshaubos par to, ka arii Richam kaadreiz var nebuut teisniiba... un arii tev. Bet neapstriidu, ka juus abi noteikumu zinjaa esat zinoshaaki par mani 100%.
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba