entries friends calendar user info The Lair of Black Napalm Previous Previous Next Next
The lair of Black Napalm - iInteresanti par aktuālām tēmām
forever there to burn you
bn
[info]bn
Add to Memories
Tell A Friend
iInteresanti par aktuālām tēmām
10 Iemesli, Kāpēc Geju Laulības ir Nepareizas!!

01) Būt gejam ir nedabiski. Īsti Amerikāņi vienmēr noraida nedabīgas lietas, kā piemēram, brilles, poliesteru un gaisa kondicionēšanu.

02) Geju laulības iedrošinās cilvēkus kļūt par gejiem, tieši tādā pašā veidā, kā tusēšanās ar gariem cilvēkiem jūs padara garus.

03) Geju laulību legalizācija atvērs durvis dažādu veidu trakām lietām. Cilvēki pat varētu vēlēties appretēties ar saviem mājdzīvniekiem, jo suņiem ir savas tiesības un tie var parakstīt laulību līgumu.

04) Heteroseksuālās laulības pastāv jau ilgu laiku un tās nemaz nav mainījušās; sievietes vēl joprojām ir īpašums, melnie vēl joprojām nedrīkst precēties ar baltajiem, un laulību šķiršana vēl joprojām ir pretlikumīga.

05) Heteroseksuālas laulības zaudēs savu nozīmību ja geju laulības tiks atļautas; Britnijas Spīrsas 55 h garās laulības "prieka pēc" svētums tiktu pilnībā iznīcināts.

06) Heteroseksuālas laulības ir pamatotas, jo tās ražo bērnus. Geju pāriem, neauglīgiem pāriem un gados veciem pāriem nedrīkstētu precēties, jo mūsu bērnu nami vēl nav gana pilni, un pasaulei vajag vairāk bērnu.

07) Ir acīmredzams, ka vecāki - geji uzaudzinās bērnus gejus, jo heteroseksuāli vecāki uzaudzina tikai heteroseksuālus bērnus.

08) Geju laulības neatbalsta reliģija. Šādā teokrātijā, kā mūsu, vienas reliģijas vērtības tiek uzspiestas visai valstij. Tieši tādēļ pie mums ir tikai viena reliģija.

09) Bērni nekad nevar dzīvē neko sasniegt, ja tiem mājās nav vīrieša un sievietes lomas paraugmodelis. Tieši tādēl mēs kā sabiedrība stingri aizliedzam vientuļiem vecākiem audzināt bērnus.

10) Geju laulības mainīs sabiedrības pamatus; mēs nekad nespēsim pierast pie jaunām sabiedrības normām. Tāpat kā mēs neesam pieraduši pie automašīnām, uz servisu orientētu ekonomiku, pie garāka mūža ilguma.
Comments
dont From: [info]dont Date: August 27th, 2006 - 11:57 pm (Link)
Pareizs domu gājiens!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vienvārdsakot SUPER! Tu ironiskā veidā pateici visu, ko es par visu šito farsu domāju!!! ;)
1 comment or Leave a comment
profile
bn
User: [info]bn
Name: bn
calendar
Back August 2011
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031