blond @ :
Šodien beidzām jaunās ēdienkartes degustāciju, kas vilkās jau vairākas nedēļas. Karte būs ļoti laba. Šodien bija atlikuši vairs tikai deserti.
Bet cik garšīgi! Kaut vai šie četri:
Krēmīgais avokādo pudiņš ar bazilika-apelsīna parfē, pistāciju halvas-melnās sāls uzkodu un kaltētu aveni
Bazilika panna cotta ar melleņu sīrupu, citrusu-čilli sorbertu un zaļo pistāciju-apelsīnu marmelādes macaroons
Iesala-rūgtās šokolādes fondants ar lāceņu-makadāmijas riekstu tarte-tatin un žāvēto ābolu-vaniļas saldējumu
Siltais bumbieru pīrāgs ar vīnogu lapā grillētu vīģi, parmas siera-estragona saldējumu un bumbieru-sinepju sēklu salsu
Kalevala, es ceru, tas tevi uzrunā! Veseļojies ātrāk!
(Stenu un vaidu. Darbs grūts, lai gan kaulus nelauž)
Bet cik garšīgi! Kaut vai šie četri:
Krēmīgais avokādo pudiņš ar bazilika-apelsīna parfē, pistāciju halvas-melnās sāls uzkodu un kaltētu aveni
Bazilika panna cotta ar melleņu sīrupu, citrusu-čilli sorbertu un zaļo pistāciju-apelsīnu marmelādes macaroons
Iesala-rūgtās šokolādes fondants ar lāceņu-makadāmijas riekstu tarte-tatin un žāvēto ābolu-vaniļas saldējumu
Siltais bumbieru pīrāgs ar vīnogu lapā grillētu vīģi, parmas siera-estragona saldējumu un bumbieru-sinepju sēklu salsu
Kalevala, es ceru, tas tevi uzrunā! Veseļojies ātrāk!
(Stenu un vaidu. Darbs grūts, lai gan kaulus nelauž)