blond @ :
Ielikšu visu bloga ierakstu. tur ir neliela pretruna starp recepti un video (video pievieno cukuru, ko es nedarīju). izgājšgad man sanāca lieliski:
Ir jau bezgala daudz to skoņu recepšu, bet mēs atradām šādu - visvienkāršāko un it kā klaiskāko, autentiskāko:
Makes 12
350g self-raising flour, sifted
50g butter, softened
50g lard, softened
100-115ml milk
Preheat the oven to 190C. Grease two baking trays. Rub the fats into the flour, working as quickly and lighty as possible with cold hands. Add enough milk to give a soft, bread-like dough. On a floured board, roll out to a thickness of 1.5cm and cut into rounds with 6cm cutter. Place on the prepared trays and bake for 15-20 minutes until lightly golden and well risen. Remove from the oven and lift on to a wire rack to cool.
Un skatījos vizuālo matareiālu šeit:
http://www.youtube.com/watch?v=FK7i16vz 868
Izdevās lieliski. Es, pēc video piemēra, nepsiedu apaļas, bet griezu kantainas. Klāt piebērui žāvētas upenes.
Man liekas tas labākais, ka tur nav klāt ne sāls, ne cukura - un tā struktūra viņām ir ļoti īpatna - kā jau teicu, garšoja dievīgi ar nesaldu (tikai drusku drusku saldu) putukrējumu un pashu.
Ir jau bezgala daudz to skoņu recepšu, bet mēs atradām šādu - visvienkāršāko un it kā klaiskāko, autentiskāko:
Makes 12
350g self-raising flour, sifted
50g butter, softened
50g lard, softened
100-115ml milk
Preheat the oven to 190C. Grease two baking trays. Rub the fats into the flour, working as quickly and lighty as possible with cold hands. Add enough milk to give a soft, bread-like dough. On a floured board, roll out to a thickness of 1.5cm and cut into rounds with 6cm cutter. Place on the prepared trays and bake for 15-20 minutes until lightly golden and well risen. Remove from the oven and lift on to a wire rack to cool.
Un skatījos vizuālo matareiālu šeit:
http://www.youtube.com/watch?v=FK7i16vz
Izdevās lieliski. Es, pēc video piemēra, nepsiedu apaļas, bet griezu kantainas. Klāt piebērui žāvētas upenes.
Man liekas tas labākais, ka tur nav klāt ne sāls, ne cukura - un tā struktūra viņām ir ļoti īpatna - kā jau teicu, garšoja dievīgi ar nesaldu (tikai drusku drusku saldu) putukrējumu un pashu.