blond

[info]blond @ 19:33: "aperol" - rūgts, sarkans aperatīvs, līdzīgs campari, tikai drusku tā kā maigāks un, man tā vismaz šķiet, mazāk grādu. Itālijā viņi to plaši lieto pie "spricēm", var dabūt jebkurā vietā, prosecco, aperols, citrona vai apelsīna šķēle, soda, olīva. Vai prastākās vietās - bez olīvas.

http://tinyurl.com/d4xrnkp

http://tinyurl.com/bmou43z

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba