black_robin's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, June 30th, 2024

    Time Event
    2:30p
    Nesen labdarības veikalā par grašiem nopirku vecu un apskrandušu Kalnu auku izdevumu. Šorīt to pašķirstīju un laukā izkrita grūti salasāma zīmīte.

    ... )
    5:25p
    Vai ctulhu ir zināms kāds objektīvs iemesls, kāpēc ir atsevišķi cietumi? Pagaidām izskatās tā: Vīrietis izvaro? Nu un, sieviete arī var izvarot. Vīrietis nosit? Nu un, sieviete arī var nosist. Vīrietis krauj pa seju ar lielu spēku? Nu un, ir arī sievietes ar baigo krampi. Nu tad liekam visus kopā un miers.
    6:45p
    Ja sievietes, kuras izvarojušas apgalvo, ka ir vīrieši un tiek tiesātas kā vīrieši - viņas noziegumu statistikā neko nemainīs, jo šāda veida noziegumus lielākoties veic vīrieši. Savukārt, ja vīrieši, kas veikuši izvarošanu, tiek tiesāti kā sievietes, viņi ietekmē statistiku, jo sieviešu skaits, kas pastrādā šo noziegumu ir mazs. Tas pats ar pedofīliju un citiem smagiem noziegumiem.
    Sportā sievietes, kuras uzskata sevi par vīriešiem, bieži paliek sacensties turpat sieviešu kategorijā, īpaši tad, ja tas ir kontakt-sports kā futbols vai regbijs. Un, ja viņas tomēr iet uz vīriešu kategoriju, tad tur neko neietekmēs, jo iespēja viņām izcīnīt kādu vietu ir tuva 0. Savukārt ar vīriešiem ir pilnīgi otrādi - viņiem sieviešu kategorijā ir ļoti labi panākumi.

    Vai ir tik sarežģīti saskatīt to, ka no abām grupām negatīvs iespaids tiek atstāts konkrēti uz vienu grupu - sievietēm, un tā notiek tieši tāpēc, ka tā jau sākotnēji bija grupa, kurai ir nepieciešama aizsardzība.

    p.s. Statistikai ir nozīme, jo to sačakarējot var pēc tam rasties apgalvojums, ka, skat, sievietes ir tikpat bīstamas kā vīrieši un viņām nekāda aizsardzība nav nepieciešama.

    << Previous Day 2024/06/30
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba