Libido uzplaiksnījums kā lodveida zibens no skaidrām debesīm

« previous entry | next entry »
Jul. 20th, 2010 | 10:15 pm



Sapulcē piedalījās vairāki džeki un viena meitene. Viens kaut ko skaidroja, bet pārējo uzdevums bija klausīties un izlikties ieinteresētiem. Telpā bija diezgan karsts, neskatoties uz kondicionieri un pavērto logu. Bija garlaicīgi un es snauduļoju.

Tad pēkšņi kā zibens no skaidrām debesīm man nežēlīgi gribējās kniebties. Galvā sarosījās dažādas kvēlojošas vīzijas par grupveida seksu ar visiem šiem cilvēkiem, pret kuriem parasti jūtu vien mērenu vienaldzību vai labākajā gadījumā, koleģiālas simpātijas. Mēģinot nomierināties, sāku zīmēt pierakstu kladē seksa orģijas shēmu. Telpas vidū būtu tas tur apaļais galds, uz kura gulētu es. Meitene glaudītu man krūtis, bet tas džeks vieglām mēles kustībām pieskartos man tur. Un nākamais jau gaidītu rindā, lai izdrāztu mani stipri un karsti. Es centos zīmēt šo shēmu pēc iespējas grafiskāku, tā lai blakus sēdošais kolēģis neko nenojaustu.

Bet tas viss nieki, kam gan negadās aizsapņoties darba laikā. Visvairāk es brīnos par vēlmes spēku. Man šķita, ka knapi valdos, lai nesāktu visiem uzmākties. Ka robeža starp darīt un nedarīt ir kļuvusi trausla kā kvēlspuldzes diegs. Un vienbrīd es jau patiešām biju pārliecināta, ka tūlīt tas notiks, un pēc tam, protams, mani izdzīs ar kaunu un nosodījumu.

Link | Pull the trigger | Add to Memories


Comments {1}

(no subject)

from: [info]seksa_sleja
date: Sep. 12th, 2010 - 09:36 am
Link

eh.. cik gan sapulces savā laikā eesmu novadījis.. arī tādas, kurās jūtu sieviešu skatienus, bet turējos cik spēju :))

Reply