biteback

Komentāri

biteback

etebazile

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
labs vakars.

dzive ievirzijusies jaunas sliedes. esmu atpakal savas vecajas majas. nezinu vai labi vai slikti tacu ta ir. briziem liekas ka loti labi. un bjaa ta liekas biezak.
vismaz ir sava vieta kur es varu nolist, klausities muziku kura ir vajadziga man, biezak satikt cilvekus bez nepieciesamibas atskaitities un bailem ka rikojos nepareizi. jutu ka ari tas cilveks pierod. tas kurs palika tur. tikai nevaru saprast citkart kas ir svarigaks.

par sevi daudz es saubos. man loti patik satikt visadus cilvekus un ta realaa pietruksana un ilgosanas nav katru vakaru. drizak besis ir tad ja loti piecakare. ne ir ilgosanas katru dienu. bet si ilgosanas ir vai nu pec ta ka bija vai ka bus. vai tiem mirkliem kad ari tagad ir labi, bet tas blusinjas ari tad iespraucas. tadel esnemaz nezinu pec ka ilgojos. citreiz liekas ka pat pec tam blusinjam.

visu laiku macibas, maz sanak gulet. .. 4stundas diena. cerams kad vis bus pabeigts bus vairak. kadas 7.

sodien beidzot saku just to miega trukumu organisma. . ziema ziema.

ziema. ara snieg sniegs visu vakaru. klausos gold panda-marriage. vispar si gruba dikti iepatikusies pedeja laika bet nekur nespeju nokacat ierakstus. nedomaju ka si bus pirma reize kad man naksies iet uz cd veikalu. nu ir vel paris grupas kuras iepatikushas, bet laikam vinas vnk anv tik popularas lai butu pilns nets.


neko negribeju pateikt. tikai to ka macos talak autoskolas eksamenam un ja es rit nenoliksu tad rausu sevi aiz bizes. !! :D
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba