biteback

Komentāri

biteback

etebazile

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es tik loti biezi neka nesaprotu.
ir pienacis loti divains un gruts periods.. vins tikai aug auguma. es nezinu kad bus ta diena kad sajutisos laimiga. es nezinu kas isti to laimi dod.. tas ko man nacas pardzivot pirms neilga laika mani izraisija loti lielu fizisku parādi. es saslimu.. klepus veljoprojam iet pa mani.. jau vairak ka 10 dienas galva dulla. . .alkahola vairs nejutu meru. itka izrunajam itka.. kaut ko parpratam.. itka taa.. bet kad iesit cilvekam.. otrs var pateikt piedod, bet zilums tapat paliek. zilums paliek ilgi un vajadzetu but saprotosham un to saprast.
es esmu meitene. ja es pieļauju ka stipra.. taču sevi tadu es nebiju redzejusi nekad. taja bridi mani itka ievelas kads milzigs kunkulis un viss izspraga pa gaisu.. es domaju ka ieksheja visa meterija kas mani ir .. es domaju ka vinja mirst. .. man liekas ka es nekad nepamodishos vairs tada ka pamodos.. un sava taisniba tam ir.
es jutos slikti par to visu veljoprojam... es nezinu kada es esmu.. es nezinu ko cilveki mani iemil un kas ir kaitinosh. es nezinu ka kadam var ienakt prata mani sapinat. .. tik loti. sapinata jau esmu daudz. bet kadel ta. mani visss šķiet tik trausls un liekas ka ja to sak dauzit.. liekas ka tas saplist.. sašķīst.
pēc tās dienas man ir gruti saprast kas ir kas un kadu vertibu un lietu del es 15 juunija manu savu dzivi lidz neizprashanais.
es tiesham nesapratu kuru vardu es tiesi parpratu taja saruna.. bet sanak ka itka gandriz es esmu vainiga. loti nelagi jutos.. jo soreiz es pilniba zinu ka es nesmu nepieka vainiga. es esmu uzticiga un nekadas mulkibas nevelos sastradat. .
gribu but mileta. noverteta.. noverteta divtik. gribu lai cilveks saprot ko es vinja del esmu gatava darit. un lai nevara sudus ..

bet nu tas pagaja.. notikums ri pagajis. gaisma vairs neribas celt. bet ir loti gruti.. veljoprojam.. liekas lidz neiesitishu plauku un neredzesu visus sos cilvekus ar savim acim. .no tas dienas mani ir pamodusies milziga greizsirdiba kura pirmstam nebija. esmu greizsirdiga uz pilnigi visu.. .visu. riejbas shis sajutas.. riebjas kad liekas ka es vairs nesmu vissvarigakais tam cilvekam. .lai gan apgalvo pretejo. vins ir pieradis.. pieradis pie turienes jau. kad raksta man jau iespruk angļu vardi.. man pat ir skumji. es vvelos braukt atkal baudit tos pasakainos brizus.. bet vai to novertes vins.. vai kadreiz atdaris.. vai muzigi bus jacinas man.
ko sis cilveks ir gatavs manis del darit.. to es nezinu.. bet gribetu parbaudit. gribu zinat. cik daudz no sevis gatavs veltit. .mums. man un vinjam.
loti gruti .

ai. sodien.. skates nak. darbi un darbi. negribas pat par tiem domat.. .gruti. nepatik atrasties iekstelpas. nav patikas but majas. milu jau bral un mamm , bet nav patikas. mani vairs nevajag pieskatit un audzinat mani nevajag no ritiem pamodinat.. man neko neavajag. man tikai vajag saprast sevi un zinat kada es esmu. cik nozimiga cilvekiem. kam.. kam es esmu nozimiga.

es iesu taisit planseti. priecasos par paveikto.. un iesligshu kartejaja skumjaja sapni.
kaut atrak pabeigtudarbuss lai varetu savu laiku baudit ar miljajiem latvieshu cilvekiem. lidz 15 junijam. es gribu vel uz juru un liepaju un visurkur aizbraukt ... bet vel nezinu cik daudz es pagushu.
ok ja es nebraucu uz neatgriezhanos. vienmer bus iespeja atbraukt ciemos. bet man jau tagad pietrukst viskaut kas. bet laikam jau visvairak man pietrukst matiss. tadel es dosos tur kur bus vins. kaut vai uz antarktidu. bled


krista perc bileti uz londonu julija beigas. sarunat? un atri :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba