biteback

Komentāri

biteback

etebazile

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ir lietas kuras nekad neaizmirstas. .lai vai cik sen un lai vai kaa tas butu izzudushas. vinajs vienmer paliks atminja. sajutas varbut pazud.. tachu atminjas par vinjam manuprat nekad nepazud. ta man liekas. tamdeļ, ta visa iespaida, manii akal rodas citas sajutas. sajutas, ka vinjam tas sajutas nekad muzha nepaliks vienaldzigas, jo katras tas ir atšķirīgas un ja tas bija tadas.. tad ari vinjas ir ko devushas. jo ne jau tikai musu sajutas ir vertigas beta ir citas, jau kadreiz bijushas un sen aizgajushas ir nenormali daudz ko mainijushas. varbut pat krasi manijushas. es nezinu. man leikas, ka bezmazvai katrs mirklis musu dzive var manit talako situaciju. katrs moments. isteniba tas tapat ka tas lastekas pie jumta. nu nekad tu nezinasi kad vinja kritis un uz kuras un vai uz galvas vispar.

man tomer vajag vairak miera un vientulibas. .tieshi ikdienas dzive. esmu atkal te. savas majas. bet virtuve vis chum un mudz. visa maja pec kadam karbonadem..ne airs pec plikiem griķiem ka bij pierasts senak. vina smaka ar retak jutama. ta pietrukst ta sajuta. kad sedi viens pats sava istaba. .uz gridas noiec milzigu pelnu trauku un vina glazi ar kadam divam pudelem. labu muziku un aida. vins duumi viins duumi.. vel sliktak jau laikam nevar but. bet tas bija tik forshi. neviens tev nesaka kas ir labi kas slikti. jo mazak doma kas labs un kas slikts jo mazak tas mani ietekme. tad akal ja tagad seshu gribas vinue. nevar. jo metinjam slikti dzert vinu gadi neļauj ka sacit saka. un kur mana bohemiska cigarete istaba?
man pietrukst. rit nebus majas mamma . vins mana istaba vai nu vienatne vai varbut kads atnaks ja velesies sastadit kompaniju. bet vins. vins un cigaretes. cigaretes gan bus visu laiku jaiet lja. atkal bezkomforts. atkal neavr darit ka gribas.
ai es esmu vinea cimperliga dama. jo teikshu godigi. vins un cigaretes kopa ir viena neatnjemama sajutu sastavdaļa mana shibriža galvas definejuma.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba