biteback

Komentāri

biteback

etebazile

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kaa interesanti. tad kad esi vines.. ir tik daudz briiva laika. bet negribas neko darīt. kad ir viss kas apkārt un visāda aizņemtība tad tik dabū sapņot ka es varētu dariit to to to..

mani parnjem nevis bezdarbiba.. bet laikam tads stavoklis kad neko negribas darit.
kaut ka ta. tas droshvien jo nesmu pieradusi bez savu miljota klatbutnes vispar vairs jedzigi pastavet. ta tas lietas bidaas. ta nu tas ir. tagad viss par ko vien domaju ir vinjs. vienigais ko daru ir domaju par to ka es vinju satikshu un ka vinjam iedoshu visu ko man vinjam vajag aizvest. ..domaju ka pavadisim tas 5 naktis un 4 dienas pec 20 dienam.
domaju vai es raudashu preika asaras kad vinju ieraudzishu un vai amn izpludis tuša. vai.. es sapuceshos pirms tam un ka es viena pati ap 23:00 anglijas lidosta sapratishu ka man jatiek lidz tai vietai.
domaju ka mes gulesim un ka mes staigasim. .un vai vinjs man oedos roku tiklidz mani ieraudzis. un vai vinjs raudas. vinjs medz raudat tas ir tik skaisti kad vinjs raud :) parasi saka ka puishi jau neraud, bet kad vinji raud. tad ir skaisti.. jo tu reidzi cik vinji ri patiesi. es domaju jau pat par to ka krameshu somu. .un kas man bus mugura. .uun par to ka nakoshgad jau tur bushu uz muzhigiem laikeim .
ta laikam ir vislielaka milsetiba kada var but.
es tiesham milu. un tikai tad kad tu mili tu saproti cik ta ir liela tavas sirds un dzives daļa. jo tad kad nemili tad bez visa ta var iztikt un tad dzive liekas ari pienjemama vienam.
es miilu. tas ir vienigais par ko speju domat. es pamostos..es zimeju ka mes esam kopa. nu nee tas varbut ir smiekligi.. bet ko tad lai es sev padaru. neviena draudzene man nespej aizstat kaut vienu tik jauku vakaru kadu varu sanjmet no vinja
bet tik un ta paldies manam draudzenem ka vinjas censhas man ka reizumis aizpildit laiku . man tas patik. ne man jau ari patik ar vinjam pavadit laiku. .nau jau slikti bet senak es to noteikti noverteju vairk.

ai karoch pasaule jau ir skaista.. bet vienam ir gruuti.

noteikti nepatikami ne smiekligi butu lasit shadu milnieka dienasgramatu :D

bet ko lai padara. tas ta vnk ir. mjau.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba